دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
مدیرکل محیط زیست مازندران خبرداد
پشتیبانی از ۱۰۶ محیط‌بان مازندران با سیستم پایش هوشمند
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از امکان رصد ۱۰۶ محیط‌بان این استان از طریق سیستم پایش هوشمند خبرداد و گفت: این امکان برای برخی خودرو‌ها نیز جهت پشتیبانی و کمک در حوادث، انجام می‌شود.
به گزارش آوای خزر از ساری، حسینعلی ابراهیمی کارنامی، پنجشنبه چهارم آذرماه در افتتاح نخستین مرکز پایش هوشمند محیط زیست کشور در مازندران که با حضور علی سلاجقه معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست انجام شد؛ به خبرنگاران اعلام کرد: بعد از تجهیز برخی مناطق حفاظت‌شده به صورت پایلوت و همچنین یک مرکز در اداره‌کل، امروز توانستیم از آن‌ها بهره‌برداری کنیم.
 
او ادامه داد: وضعیت پایش‌ها و گشت‌ها و حتی وضعیت ادارات تابعه نیز از طریق این سیستم رصد می‌شود. برخی از زیستگاه‌ها مانند بخشی از پناهگاه حیات وحش میانکاله، پناهگاه حیات وحش سمسکنده و پناهگاه حیات وحش دشت ناز نیز رصد و مانیتور می‌شوند.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بیان کرد: برخی از واحد‌های صنعتی که می‌توانند بالقوه در بحث آب، خاک و هوا آلاینده باشند نیز از همین سیستم، خروجی‌هایشان رصد می‌شود.

ابراهیمی کارنامی بیان کرد: جهت اطلاع بهتر از تغییرات جوی و روند آلودگی‌ها که از طریق آلاینده‌ها باتوجه به پدیده "وارونگی هوا" اتفاق می‌افتد نیز با اداره‌کل هواشناسی مازندران لینک هستیم.

او تصریح کرد: برای بهره‌برداری کامل سیستم پایش آنلاین، هم مراکز ما و هم دستگاه‌ها و ایستگاه‌ها باید تکمیل شوند تا بهتر به کمک محیط‌بانان، کارشناسان و مجموعه مدیریت محیط زیست در استان بیاید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه ما لاجرم باید از فناوری‌های نوین برای مدیریت بهتر و مطلوبتر مناطق حفاظت‌شده استفاده کنیم، افتتاح مرکز پایش هوشمند محیط زیست را یک گام اساسی در رسیدن به اهداف محیط زیست اعلام کرد که امروز با حضور رئیس سازمان محیط زیست اتفاق افتاده است.
 
پشتیبانی ۱۰۶ محیط‌بان مازندران از طریق سیستم پایش هوشمند

ابراهیمی کارنامی گفت: در سیستم رصد آنلاین اگر همکاران ما گرفتار طوفان شوند یا در کوه یا صخره برای آن‌ها حادثه‌ای پیش بیاید به راحتی می‌توانیم به کمک آن‌ها برویم.

او ادامه داد: اکنون(فعلاً) برای ۱۰۶ محیط‌بان و برای تعدادی از خودرو‌ها هم این امکان فراهم شد تا بتوانیم پشتیبانی آن‌ها را از محل اداره‌کل داشته باشیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران درباره هزینه‌های مرکز پایش هوشمند محیط زیست، گفت: این کار چند میلیاردی هزینه در بر داشت؛ چون تامین اعتبارات مشکل بود. چندین سال پشت سر هم سامانه‌ها نصب شد، هم در جا‌هایی که فرستنده بودند و هم در جا‌هایی که گیرنده بودند.

این مسوول در پایان سخنان خود در جمع خبرنگاران محیط زیستی، مهمترین موضوع را کارایی سیستم پایش آنلاین عنوان کرد که برای مدیریت مطلوب‌تر، و پایش به‌روز، می‌تواند خیلی کمک کند.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار