دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۴
یادداشت/ علیرضا احمدی
مشق استقامت
استقامت و ایستادگی برای حفظ باورهای آسمانی یا داشته های زمینی و یا محدوده های سرزمینی یک اصل مهم موفقیت در هر جریان ملی و یا اعتقادی است.
آوای خزر-علیرضا احمدی: بی اغراق ماندگارترین صحنه‌های درس آموز بشریت که انسان در طول تاریخ ثبت کرده و میراث معنوی وی شده است، برش‌های ناب از هنگامه هایست که با تمام وجود در برابر امواج سهمگین مصائب و مشکلات ایستادگی کرده و در مسیر پرتلاطم کمال و اعتلای خود، آزمون سخت استقامت و پایداری را به سلامت گذرانده است.

نگاهی اجمالی به سرگذشت هر ملت و تاریخ هر سرزمینی گواه این است که همه اتفاقات افتخارآفرین بشری، قطعاً مشمول دوره‌ای از ایستادگی و استقامت بوده است. بی شک همواره و هرباره، این مقاومت و پایداری نقطه عطف تحول معنوی و مادی و زمینه ساز تعالی و ترقی جامعه بشری بوده است.

استقامت و ایستادگی برای حفظ باور‌های آسمانی یا داشته‌های زمینی و یا محدوده‌های سرزمینی یک اصل مهم موفقیت در هر جریان ملی و یا اعتقادی بوده است. هرگاه رهبران یک حرکت در برابر سد بلند مخالفت‌ها با زره مقاومت و سپر ایستادگی به مقابله برخاستند، نه تنها طعم شیرین پیروزی را چشیدند بلکه درس آموزی این منش مقاومتی خود را بر ذهن فراموشکار تاریخ حک کردند.

لزوم استقامت برای نیل به موفقیت، چنان قانونی عیان است که هر تحلیل و تفسیری ازعلل تکامل معرفتی انسان چه در وادی معنوی و چه در عرصه علوم تجربی، مملو از پایداری‌های مداوم نامداران معارف بشریست.

براساس همین رابطه استقامت و نصرت است که خداوند متعال در سخت‌ترین ایام رسالت خاتم الانبیا (ص)، امر به ایستادگی و مقاومت می‌کند و خطاب به رسولش می‌فرماید: «فاستقم کما امرت و من تاب معک و لا تطغوا انه بما تعملون بصیر»

بدین ترتیب خداوند متعال نه تنها پیامبر گرامی اسلام (ص)، بلکه همه رهروان راه خدا را که تا روز قیامت در مسیرالهی اسلام قدم می‌گذارند به استقامت و مقاومت در برابر دشمنان خدا امر می‌کند.

مسئولیت استقامت مسلمانان بر دوش رسول مکرم اسلام (ص) چنان سخت و سنگین است که بنا به روایات، مو‌های مبارکشان را سفید و ایشان را پیر کرد. تا جایی که به گواه علمای اهل دین، این آیه شریفه سخت‌ترین و پرمشقت‌ترین آیه‌ای بوده که بر جان مقدس خاتم انبیا نازل شده است.

اینچنین است که همواره در طول ۱۴ قرن حیات اسلام نیز پیروان بصیر آن از اصل مقاومت و پایداری در مقابله با هجمه‌های دشمنان اسلام بهره جستند و بااستعانت از این دستورهدایت گر قرآن و پیامبر، راه غفلت را برخود بستند.

تا آنجا که از دل تاریخ معاصر، مردی از اولیای الهی نمونه بی نظیری از قیام و استقامت را در برابر طاغوت به رخ عالم می‌کشد و این امر الهی را به معنای واقعی خود به منصه ظهور می‌رساند.

از همان روز‌های زمستان سال ۴۱، چهره مصمم خمینی کبیر برای ایستادگی در مقابل عُمّال استکبار و برهم زدن بساط ظلم و تعدی شان، بر همگان آشکار بود. با تداوم سخنرانی‌های روشنگرانه و بیدارکننده امام خمینی، خواب غفلت و رخوت از چشم و جان جامعه مسلمین رخت بربست.

کلام حق و نفس مسیحایی امام خمینی، جامعه اسلامی را از مرگ تدریجی ایمانی و اعتقادی خویش بیرون کشید و روح تازه‌ای به کالبد نیمه جان جبهه حق و استقامت دمید. رهبری که با تهذیب و تزکیه نفس، عاری از هر خودخواهی و هر ننگ دنیاخواهی و از اولیای الهی و مصداق کامل "لا خوف علیهم و لاهم یحزنون" بود.

بالاخره این جوشش خون تازه در رگ‌های جامعه مسلمان ایران در ۱۵ خرداد سال ۴۲ به اوج خود می‌رسد و قیامی تاریخ ساز را بنیان می‌نهد و لرزه‌ای ویرانگر بر پیکره طاغوتیان می‌افکند.

امام خمینی علیرغم تبعید و دوری از جامعه ایران، به تدریج یاران آخرالزمانی دین خدا را گردهم می‌آورد و یده واحده‌ای را در مقابل دشمنان اسلام شکل می‌دهند. درنهایت در بهمن سال ۵۷ وعده نصرت یاوران دین خدا محقق می‌شود و انقلاب اسلامی ملت مسلمان ایران به پیروزی می‌رسد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول هشت سال دفاع مقدس نیز برگ زرینی از استقامت و ایستادگی در تاریخ ثبت می‌شود و مقاومت مردم سرزمین قیام و شهادت در مواجهه با همه ساز و برگ‌های پر طمطراق دنیای کفر به ثمر می‌نشیند و نهال نوپای انقلاب به تدریج تبدیل به درختی مستحکم و استوار می‌شود.

مقاومت مقدس و تاریخی ملت عزتمند ایران در برابر فشار‌های گوناگون دشمنان اسلام، که برگرفته از مکتب قرآن و سنت رسول خداست، سبب شکست قدرت پوشالی اسکتبار جهانی شده است و این جز تحقق وعده نصرت خداوند که فرمود «ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» نیست؛ لذا تبیین گام دوم انقلاب اسلامی از سوی امام خامنه‌ای در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، باید ما را در تداوم این مسیر منور الهی مصمم‌تر و مطمئن‌تر کند. پس شکی نیست که اکنون تکلیفی بزرگتر و وظیفه‌ای مهم‌تر از وحدت، بصیرت و مقاومت بر عهده ما نیست و با استعانت از دستورات قرآن و اهل بیت و با تبعیت کامل از مقام عظمای ولایت، راه سعادت و پیروزی ما، راه استقامت و مقاومت در برابر استکبار و جبهه کفر است؛ و بدا به حال کسانی که در پیمایش این صراط مستقیم و این مسیر منور و الهی در دل مردم بذر ناامیدی و یاس می‌پاشند و مترصد ایجاد رخنه در سد مستحکم ملت مقاوم ایران هستند. قطعا از این نقشی که اینان بر آب خروشان اتحاد و مقاومت ملت ایران می‌زنند، چیزی عایدشان نخواهد شده و تنها میراثی که از آن‌ها می‌ماند روسیاهی ابدی شان خواهد بود. «عرض خود میبری و زحمت ما میداری».

پیروزی و نصرت نهائی نزدیک است و با ظهور آفتاب عالم تاب مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف، وعده حق قرآن به زودی محقق خواهد شد و صبح نصر و ظفر الهی خواهد دمید. «الیس الصبح بقریب»

ان شاء الله.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: