دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
کارشناسان باور دارند قطعه‌ای بزرگ از یک زباله فضایی که به منطقه‌ای روستایی در هند برخورد کرده است می‌تواند بخشی از یک موشک چینی باشد که سال گذشته به فضا پرتاب شد.  

به گزارش آوای خزر و به نقل از دیلی‌میل، این حلقه فلزی که طبق گزارش‌ها دو تا سه متر قطر دارد و وزن آن بیش از ۴۰ کیلوگرم است اواخر روز شنبه در یک مزرعه روستایی در ایالت ماهاراشترا (Maharashtra) کشف شد. هیچ گزارشی از آسیب جانی و مالی وجود ندارد.

زنی ناشناس به "تایمز آو ایندیا"(The Times of India) گفت: ما در حال آماده شدن برای یک مراسم بودیم که صفحه‌ای سرخ در آسمان درخشید و به زمین برخورد و صدای بلندی ایجاد کرد. مردم با ترس به خانه‌هایشان فرار کردند و برای حدود نیم ساعت در خانه ماندند.

"آجای گلهان"(Ajay Gulhane) به "Press Trust of India" گفت: شی دیگری که یک توپ فلزی بزرگ به قطر نیم متر بود نیز به روستای دیگری در این منطقه برخورد کرده است. او افزود:‌ این شی برای بررسی جمع‌آوری شده است. ما افرادی را به روستاهای مختلف در این منطقه فرستادیم تا به دنبال قطعات دیگری که ممکن است در این روستاها سقوط کرده باشند بگردند.

مقامات "سازمان تحقیقات فضایی هند"(ISRO) به تایمز گفتند که زمان برخورد این شی نزدیک‌ترین تطابق را با زمان بازگشت بقایای یک موشک چینی به جو دارد که در فوریه سال ۲۰۲۱ پرتاب شد. آن‌ها افزودند: وقتی قطعات یک موشک موفق به عبور از جو زمین می‌شوند می‌توانند به زمین برخورد کنند.

برخورد حلقه‌ای فلزی از فضا به هند

"جاناتان مک‌داول"(Jonathan McDowell)، ‌ اخترشناس مرکز اخترفیزیک هاروارد اسمیتسونیان در توییتی نوشت که این حلقه با بخشی از موشک لانگ مارچ ۳B مطابقت دارد.

اجسام هنگام ورود به جو میزان زیادی گرما و اصطکاک ایجاد می‌کنند که باعث سوختن و نابودی آنها می‌شود اما اجسام بزرگ ممکن است به طور کامل از بین نروند. بقایای آنها ممکن است به زمین برخورد کند و باعث آسیب و تلفات شود اگر چه امکان رخ دادن چنین اتفاقی کم است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها