دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
آیا به جای زعفران می‌شود از چیز دیگری برای درست کردن جوجه کباب استفاده کرد؟ به علت گرانی زعفران نمیتوان زیاد از آن استفاده کرد ۲- بله، می‌توانید از همان مواد ساده برای درست کردن جوجه کباب استفادهکنید. ولی یک نوع دیگر از درست کردن جوجه کباب این است که جوجه را در مایه ماست و پیاز بگذارید. امتحان کنید بسیار خوش طعم می‌شود.

آوای خزر/ اگر شما می‌خواهید یک جوجه کباب خوش طعم و زبان زد را درست کنید باید به نکات مهمی توجه کنیدبرای طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی با ما همراه باشید.

روش مزه دار کردن جوجه کباب

آیا به جای زعفران می‌شود از چیز دیگری برای درست کردن جوجه کباب استفاده کرد؟ به علت گرانی زعفران نمیتوان زیاد از آن استفاده کرد ۲- بله، می‌توانید از همان مواد ساده برای درست کردن جوجه کباب استفادهکنید. ولی یک نوع دیگر از درست کردن جوجه کباب این است که جوجه را در مایه ماست و پیاز بگذارید. امتحان کنید بسیار خوش طعم می‌شود. (این نوع جوجه کباب را جوجه کباب عربی می‌گویند)

برای مرینیت کردن جوجه کباب اولین نکته اب که وجود دارد این است که ماساژ جوجه با آبلیمو و نمک باعث سفت شدن آن می‌شود. اگر آبلیمو و نمک را نیز ترکیب کرده و هنگامب که جوجه نیم پز است با کمک فرچه روی جوجه بزنید به میزان لازم به جوجه طعم نمی‌دهد. راه حل این کار چی می‌تواند باشد؟ چه باید کرد تا هم جوجه‌ها سفت نشوند و هم به میزان لازم طعم بگیرند؟ شما باید جوجه را با روغن مایه به طور کامل ماساژ دهید تا کامل چرب شود.

به جای زعفران در جوجه کباب

فوت و فن‌های پخت جوجه کباب

در ادامه ابتدا نمک را به جئجه اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا به خورد جوجه برود سپس آب لیمو ترش را نیز به جوجه اضافه کرده و ورد دهید بگذارید تا حدود ۲ ساعت در یخچال بماند تا کاملا به خورد جوجه‌ها برود. علت استفاده از روغن مایع به جای کره این می‌باشد که کره در اثر سرما سفت می‌شود و به همین دلیل جوجه‌ها را خوب کاور نمی‌کند. اما در آخر می‌تونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق غ کره‌ی مذاب اضافه کنید.

برخی افراد برای طعم دهی بیشتر و یا پوشش بیشتر جوجه از پیاز رنده شده یا بلندر شده استفاده میکنند تا جوجه‌ها طعم بگیرند. این روش کاملا غلط است. چرا؟ زیرا اگر پیاز را رنده کنید و به جوجه‌ها اضافه کنید تکه‌های پیاز رنده شده به جوجه‌ها می‌چسبد و شما نمی‌توانید این تکه‌ها را جدا کنید. به همین دلیل هنگام کباب کردن جوجه این تکه‌های پیاز سریعتر از جوجه میسوزند و شما گمان می‌کنید که رنگ جوجه عوض شده است و به بپخت رسیده و شما پخت را متوقف می‌کنید. اگر پیاز رو به این شکل له کنید در جوجه کبابتان یک کاور تلخ و سوخته‌ی پیازی و گوشتی نپخته دارید.

به جای زعفران در جوجه کباب

طعم دار کردن جوجه کباب

بهترین کار برای این مرحله این می‌باشد که پیاز‌ها را به صورت خلالی ریز خرد کنید و یا اینکه پیاز را رنده کنید و با کمک صافی آب آن را بگیرید و به جوجه‌ها اضافه کنید. یک جوجه لذیذ و خوشمزه باید رنگ لعاب خوبی داشته باشید و رنگ جوجه به زعفران آن می‌باشد. برای تهیه جوجه کباب باید حتما از زعفران زیاد استفاده کنید، اما در برخی موارد افراد زعفران را آخر کار به جوجه اضافه می‌کنند که این باعث میشود زعفران فقط به خورد جوجه‌ها نمی‌رود.

هر چیزی که برای طعم دهی جوجه استفاده می‌کنید عطر و طعم زعفران به خود میگیرد. خوب پس چه می‌توان کرد؟ برای این که زعفرا بسیار غلیظ‌تر و خوش رنگ‌تر شسشود باید زعفران را با یخ دم کنید. سپس زعفران دم شده را به جوجه‌های خام که هنوز هیچ چیزی به آن اضافه نکرده اید بریزید و ورز دهید تا کاملا زعفران به خورد جوجه‌ها برود. پس از ورز دادن حدود یک ساعت به جوجه‌ها استراحت دهید تا کاملا زعفران را به خود جذب کند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار