دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
جوجه کباب استانبولی یکی از انواع غذا‌های معروف شهر استانبول است که با دستور‌های متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب استانبولی با ما همراه باشید. برای تهیه جوجه کباب استانبولی در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می‌کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

آوای خزر/ جوجه کباب استانبولی یکی از انواع غذا‌های معروف شهر استانبول است که با دستور‌های متنوعی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۱ کیلوگرم
ماست ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی و فلفل سبز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و سیخ چوبی به مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب استانبولی در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می‌کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه سیر‌ها را به صورت درشت خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ماست را به همراه رب گوجه فرنگی، زیره، پاپریکا، آویشن، روغن و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم، سپس مواد را به خوبی مخلوط کرده و زیر و رو می‌کنیم تا تکه‌های گوشت مرغ به مواد آغشته شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین سیخ‌های چوبی را درون یک کاسه حاوی آب سرد قرار می‌دهیم تا هنگام سرخ کردن کباب نسوزند.

جوجه کباب سبز یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم‌های متنوعی پخته می‌شود

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم، سپس تکه‌های مرغ را به همراه فلفل سبز و گوجه فرنگی یکی در میان به سیخ‌های چوبی می‌کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ‌ها را به ترتیب درون تابه می‌چینیم و اجازه می‌دهیم یک سمت جوجه‌ها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت جوجه طلایی شد، آن‌ها را بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی به روش رستورانی

مرحله ششم

در صورت تمایل می‌توانیم جوجه‌ها را درون فر نیز درست کنیم، برای این منظور سینی فر را با کاغذ روغن می‌پوشانیم و سیخ‌ها را درون سینی می‌چینیم. در ادامه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گرم شود.

در این آموزش یک جوجه کباب متفاوت را برای شما عزیزان اماده کردیه ایم که طعمش به جوجه ترش نزدیک است.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تکه کاغذ روغنی را خیس کرده و روی سینی فر قرار می‌دهیم. در ادامه سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا جوجه‌ها بپزند، پس از گذشت این زمان جوجه‌ها را بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.

مرحله هشتم

در نهایت کاغذ روغنی روی سینی فر را بر می‌داریم و گریل را روشن می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم روی جوجه‌ها خوشرنگ شود. در نهایت جوجه‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم./برترین‌ها

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار