دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
اگر دوست دارید غذا‌های متفاوت به خصوص خطه گیلان را تجریه کنید این لوبیا کباب را از دست ندهید.

آوای خزر/ لوبیا کباب یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی می‌باشد که در شهر رشت بیشتر تهیه می‌شود و در واقع ترکیب لوبیا چیتی و چنجه یا کوبیده می‌باشد. طعم و مزه این غذا فوق العاده می‌باشد و بیشتر در صبحانه یا عصرانه یا یک شام خوشمزه تهیه می‌شود.

این غذای خوشمزه را نمی‌توانید در رستوران‌های گیلان پیدا کنید بلکه باید سراغ قهوه خانه‌های قدیمی بروید تا این صبحانه خوشمزه را میل کنید، اما در کتاب سرزمین مردم و فومنات در خصوص این غذا آمده است لوبیا کباب در قدیم به دلیل ارزانی لوبیا چیتی و تکه‌های چرب باقی مانده از گوشت جزء صبحانه ارزان قیمت در گیلان به شمار می‌آمده و می‌توانید این غذای فوق العاده را به همراه نان تازه و آب نارنج و پیاز میل کنید.

اگر دوست دارید غذا‌های متفاوت به خصوص خطه گیلان را تجریه کنید این لوبیا کباب را از دست ندهید. 

مواد لازم برای تهیه لوبیا کباب رشتی

لوبیا چیتی ۲ پیمانه
سیر ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
آبلیمو به مقدار لازم
گوشت چنجه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

لوبیا کباب رشتی،

طرز تهیه لوبیا کباب با کباب چنجه و لوبیا چیتی

ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا هم نفخش گرفته شود و هم راحتر پخته شود سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شود.

حالا پیاز‌ها را خرد کنید و داخل یک تابه تفت دهید تا کمی سبک شود و به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید وقتی پیاز‌ها طلایی شدند نیمی از آن را جدا کنید و کنار بگذارید سپس سیر را پوره کنید و به همراه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید تفت دادن مواد را تا جایی ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

حالا مواد پیاز و سیر و گوجه تفت خورده را به خوراک لوبیا اضافه کنید و هم بزنید سپس سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بگیرید و با پوره کن یا گوشتکوب له کنید و به مواد لوبیا چیتی اضافه کنید حالا در ادامه رب و مابقی پیاز کنار گذاشته را به لوبیا اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک کم کم جا افتاده شود در ادامه نمک خوراک را اندازه کنید و به دلخواه کمی آب لیموترش اضافه کنید.

حالا گوشت چنجه مزه دار شده با لیموترش و ادویه را کباب کنید می‌توانید از فر یا به روی سیخ روی زغال یا گاز آن‌ها را کباب کنید، بعد از اینکه خوراک لوبیا جا افتاده شده و کاملا غلیظ شد داخل کاسه ریخته و به همراه گوشت چنجه کباب شده و نان تازه سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه لوبیا کباب

در کنار این لوبیا کباب خوشمزه پیاز و نارنج فراموش نشود.
اگر چنجه ندارید می‌توانید از کباب کوبیده است.
به دلخواه از کمی فلفل قرمز می‌توانید استفاده کنید./ پارسی دی

انتهای پیام/1005

برچسب ها: لوبیا کباب ، طرز تهیه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار