دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۱
استاندار مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار آوای خزر:
تازه اول راهیم/ نمی‌خواهیم غلوّ کنیم/مازندران را آنطور که هست، معرفی کنیم
نماینده عالی دولت در مازندران و رییس شورای سیاستگذاری رویداد ساری ۲۰۲۲ با اشاره به موقعیت‌های استراتژیک این استان که می‌تواند شرایط اقتصادی خوبی را برای کشور رقم بزند، با بیان اینکه "ما تازه اول راه هستیم" از رسانه‌ها خواست تا مازندران را آن‌طور که هست معرفی کنند چرا که "ما نمی‌خواهیم غلوّ کنیم"!
به گزارش آوای خزر، سید محمود حسینی‌پور نوری، روز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با موضوع رویداد "ساری پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در سال ۲۰۲۲ / ساری ۲۰۲۲" با اشاره به نقش ممتاز رسانه‌ها در معرفی توانمندی‌های مازندران به سایر کشورها، بخش مهمی از توفیق یا عدم توفیق در این رویداد را متوجه بخش اطلاع‌رسانی و پوشش مناسب آن دانست.

"باتوجه به اینکه زحمات زیادی برای برگزاری این رویداد منطقه‌ای تقبل شده‌است، جهت ادامه این مسیر و برگزاری رویداد‌هایی در سطح وسیع‌تر و فرامنطقه‌ای و برای اینکه ساری و سایر شهر‌های مازندران نیز همانند تبریز و اصفهان و شیراز به یک قابلیت مهم گردشگری و تعاملات اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شوند؛ چه مسیری را باید طی کرد؟ چه تدابیری اندیشیده شده‌است"؟ این، عنوان سوال خبرنگار آوای خزر بود که استاندار مازندران در پاسخ به آن از پیامد‌های مهم رویداد ۲۰۲۲ و تلاشی که برای تعاملات جدید منطقه‌ای از منظر رویداد 2022 در حال انجام است؛ گفت.

او با بیان اینکه تلاش داریم تا رویداد ساری ۲۰۲۲ را به ظرفیتی برای معرفی توانمندی‌های مازندران به سایر کشور‌ها تبدیل کنیم، عنوان کرد که به طور قطع، از این رویداد برای تأمین بسته راهبردی دیپلماتیک و اقتصادی بهره‌برداری می‌کنیم.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه در دولت گذشته برای آنکه به آمریکایی‌ها برنخورد، تمایلی به ارتباط با کشور‌های همسایه حوزه خزر وجود نداشت؛ این موضوع را سبب نادیده‌گرفتن فرصت‌های اقتصادی عنوان کرد و این را هم گفت که مازندران به دنبال انتقال سنگ معدن روسیه به هند است تا روس‌ها به جای اینکه این جابجایی را از مرز طولانی ترکیه انجام بدهند، از طریق بندر امیرآباد بهشهر انجام دهند. (روسیه به بندر امیرآباد، انتقال بار از طریق مسیر ریلی به چابهار و ارسال به هندوستان)
 
تازه اول راهیم/ نمی‌خواهیم غلوّ کنیم/مازندران را آنطور که هست، معرفی کنیم
او اعلام کرد که در صورت انجام چنین اتفاقی، سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان عاید استان مازندران می‌شود و جای خالی صنایع مادر را پر می‌کند. البته روس‌ها به دولت ایران اعلام کردند که این پیشنهاد را هفت سال پیش نیز به ایران داده بودند، اما دولت وقت، موافقت نکرده بود.

استاندار مازندران از مهم بودن و ضرورت این‌گونه تعاملات برای مازندران گفت و البته این را هم اضافه کرد که "تازه اول راه هستیم".

حسینی‌پور نوری با اشاره به قرار گرفتن مازندران در کریدور (راهگذر یا گذرگاه) شمال – جنوب و نقشی که در تعاملات منطقه‌ای، بین‌المللی و جهانی دارد، با تاکید بر اینکه "کریدور شمال - جنوب را قطعاً فعال خواهیم کرد" از موقعیت ژئوپلتیکی خاص در این منطقه گفت که "نمی‌توانیم از این موقعیت بگذریم و الان وقت آن است که از موقعیت استفاده کنیم".

نماینده عالی دولت در مازندران، به درگیری نظامی روسیه و اوکراین گریزی زد تا اتفاقا بگوید – گرچه جنگ پدیده خوبی نیست، اما اتفاقی است که افتاده – به‌شدت موقعیت استراتژیک مازندران در این تعاملات اقتصادی و تجاری خود را نشان داد، اما ما الان آمادگی نداریم.

او تصریح کرد که "نیازمندی‌های زیادی از سوی همین کشور‌های عضو اکو دارد اعلام می‌شود، ولی ما آمادگی نداریم؛ اکنون در حال تأمین برخی اقلام از استان‌های دیگر هستیم تا به این کشور‌ها منتقل کنیم، بنابراین برگزاری این رویداد‌ها حتماً و حتماً چه بخواهیم و چه نخواهیم در آینده مازندران تاثیرگذار است".
 
تازه اول راهیم/ نمی‌خواهیم غلوّ کنیم/مازندران را آنطور که هست، معرفی کنیم
استاندار مازندران با اشاره به اینکه منطقه آزاد کیش محل بسیاری از تعاملات خارجی در جنوب است و در منطقه شمال نیز بهترین نقطه برای برقراری تعاملات بین‌المللی، مازندران است؛ عنوان کرد که به دنبال احیای این موقعیت هستیم.

حسینی‌پور نوری بار دیگر به نقش رسانه‌ها در تبیین شرایط مازندران اشاره کرد و اینکه حتی برخی از رسانه‌های استان به زبان‌های دیگر نیز چاپ می‌شوند که می‌توانند به معرفی مازندران بپردازند.

استاندار مازندران با بیان اینکه "ما نمی‌خواهیم غلوّ کنیم"، از رسانه‌ها خواست تا "مازندران را همانگونه که هست؛ همین منابع عظیم خدادادی که دارد را معرفی کنیم".
 
به گزارش آوای خزر، به گفته مهدی ایزدی سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران، مراسم افتتاحیه رویداد ساری 2022، در روز 20 اردیبهشت‌ماه با شرکت سفرای کشورهای عضو اکو در ساری برگزار می‌شود. میهمانان مراسم از عصر دوشنبه وارد مازندران می‌شوند و عصر پنج‌شنبه از طریق قطار گردشگری مازندران را به مقصد تهران و سپس کشورهای خود، ترک می‌کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار