دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا انتظامی کشور با اشاره به انهدام یک باند کلاهبرداری در فضای مجازی گفت: متهمان با ترفند "دعانویسی و رمالی" در مدت حدود ۲ سال بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال از طعمه‌های خود کلاهبرداری کرده اند.

به گزارش آوای خزر،سرهنگ "مصطفی نوروزی" در تشریح این خبر اظهارکرد: در پی وصول پرونده ها و گزارشات متعدد به یکی از واحدهای پلیس فتا پیرامون کلاهبرداری در قالب دعا نویسی، رمالی ، سحر و جادو در شبکه اجتماعی اینستاگرام، موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از کارشناسان خبره پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام مسئول افزود: متهمان پرونده با شگرد بارگذاری پست ها و مطالبی با مضمون فالگیری، دعانویسی، فروش مهره مار و ... اقدام به فریب شهروندان و کلاهبرداری از آن ها می کردند و به منظور جلب اعتماد کاربران اقدام به تبلیغ صفحات مجرمانه خود در صفحات اینستاگرامی افراد پرمخاطب و سلبریتی های ساکن خارج از کشور می کردند.

وی ادامه داد: با بررسی های تخصصی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت ۲ نفر از عوامل و متهمان اصلی پرونده با هویت معلوم شناسایی و دستگیر شدند و در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهمان در مدت حدود ۲ سال بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال با شیوه مذکور از کاربران کلاهبرداری کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا انتظامی کشور با اشاره به استفاده مجرمان از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی خارجی در راستای جلب اعتماد شهروندان و کلاهبرداری از آن‌ها به عموم مردم توصیه کرد: به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده با مضمون دعا نویسی ، رمالی، سحر و جادو توجه نکنند چرا که تمامی این فعالیت های مجرمانه صرفاً با انگیزه کسب مال نامشروع و کلاهبرداری از هموطنان صورت می پذیرد.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار