دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
ساندویچ ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین ساندویج‌ها می‌باشد که به شکل‌های مختلف در سراسر جهان تهیه می‌شود.

آوای خزر/ ساندویچ ماکارونی یکی از خاطرات خوب کودکی همه ما می‌باشد و طرز تهیه آسانی دارد. شما می‌توانید ساندویچ ماکارونی را برای دورهمی و تولد‌ها و حتی پیک نیک‌ها درست کنید و یا حتی می‌توانید برای یک میان وعده خوب برای کودکان خود در مدرسه تهیه کنید.

طرز تهیه غذایی که در «مهمونی» بر سر زبان‌ها افتاد

شما برای تهیه ساندویچ ماکارونی از هر نوع فرمی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید و به دلخواه می‌توانید به آن پنیر ذوب شده اضافه کنید. 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماکارونی

ماکارانی فرمی ۱ بسته

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۱۰ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری

خیارشور به مقدار لازم

کاهو یا کلم خرد شده به مقدار لازم

گوجه فرنگی ۲ عدد

نان باگت به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

طرز تهیه غذایی که در «مهمونی» بر سر زبان‌ها افتاد

مرحله دوم: افزودن قارچ و رب

فلفل دلمه را به صورت دلخواه خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را بریزید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود در ادامه نمک و ادویه‌ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد خوش رنگ شود می‌توانید برای رنگ بیشتر رب کمی آب جوشیده بریزید تا رب خوب رنگ باز کند.

مرحله سوم: آماده سازی ماکارونی

داخل یک قابلمه آب را ریخته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد سپس ماکارونی را دلخواه را بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود سپس ماکارونی را آبکش کنید.

مرحله چهارم: پخت ماکارونی

کف قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بریزید و کمی ماکارونی و کمی مواد میانی ریخته و مواد هم بزنید به همین ترتیب همه مواد را بریزید و ماکارونی را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید.

مرحله پنجم: تهیه ساندویچ ماکارونی

بعد از پخت نان باگت را برش بزنید و مقداری ماکارونی را به همراه کاهو گوجه و خیارشور خرد شده قرار دهید و با سس کچاب میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ساندویچ ماکارونی خانگی

* می‌توانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید.
* افزودن دارچین اختیاری می‌باشد.
* اگر ماکارونی کم رب دوست دارید می‌توانید رب را کمتر بریزید.
* ماکارونی را بیش از حد نگذارید تا بجوشد، زیرا ماکارونی خمیری می‌شود.
* به دلخواه از هر نوع نانی می‌توانید استفاده کنید فقط باید تازه باشد تا بر اثر حرارت ماکارونی پاره نشود./برترین

انتهای پیام/1005

‍‍‍‍‍
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار