دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران اعلام کرد
آغاز گردشگری آبی در مازندران از سد برنجستانک/ضرورت شکل‌گیری NGO باهدف افزایش بهره‌وری در منابع آبی
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در جمع رسانه‌های استان به مسائل مهم این شرکت پرداخت؛ از مصوبات استانی و سفر رئیس جمهوری تا آغاز گردشگری آبی در سدها و منابع آبی استان و ضرورت شکل‌گیری سازمان‌های مردمی با هدف افزایش بهره‌وری در منابع آبی به‌ویژه شبکه‌های آبیاری و زهکشی.

به گزارش آوای خزر، محمدابراهیم یخکشی روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه اقدامات این شرکت مبتنی بر نیازها در حوزه‌های مختلف آب است، اظهار داشت: ۱۷۰ هزار هکتار شبکه در دست ساخت داریم و با وجود این همچنان‌ دچار عقب‌ماندگی هستیم.

وی به عقب ماندگی مازندران در مهار آب‌های سطحی اشاره کرد و افزود: برای تامین نیاز حوزه آبی استان سدهای جدید را وارد فاز اجرایی کردیم و دیگر سدها نیز با اولویت در حال انجام هستند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلام اینکه ۱۰ درصد از اراضی دارای شبکه‌های مدرن است، گفت: تلاش داریم تا سطح این شبکه‌ها را از ۳۰ هزار هکتار به ۲۰۰ هکتار افزایش دهیم البته در این بخش شاخص در کشور ۳۰ درصد بوده اما این میزان در استان ۱۰ درصد است.

یخکشی افزود: به دلیل تغییرات آب‌و هوایی با کاهش منابع آب رودخانه‌‌ها مواجه شدیم این در حالیست که در گذشته جریان پیوسته و در دسترس کشاورز بود اما اکنون این شرایط فراهم نیست و ناچاریم در پیک تابستان آب حوزه کشاورزی را تأمین کنیم تا با مشکل مواجه نشویم.

وی ادامه داد: برای تامین نیازهای آبی این حوزه باید آب را در زمستان ذخیره و تابستان استفاده کنیم و تحقق این موضوع نیز نیاز به سازه در استان دارد. در ارزیابی زیست محیطی باید ارزیابی یکپارچه از منافع و هزینه‌ها داشته باشیم اما این موضوع در کشور ما انجام نمی‌شود.

یخکشی در خصوص تامین آب شرب توضیح داد: برای این موضوع شرکت آب منطقه‌ای با نگاه برنامه‌ای حرکت کرد در استانی که به لحاظ شاخص جمعیتی از مشترکان بالایی برخوردار است و البته حضور مسافران و گردشگران نیز استفاده از آب را افزایش می‌دهد.منابع تأمین ما در گذشته بیشتر از سفره‌های زیرزمینی بود، آب زیرزمینی هم به لحاظ ساختاری از وسعت کمی برخوردار بوده و به لحاظ کیفی نیز خیلی مناسب نبود.

یخکشی ادامه داد: برای حل این موضوع پروژه‌هایی با ردیف‌های بودجه‌ای در استان تعریف شده است که در صورت تزریق منابع مالی این پروژه‌ها را به بهره برداری می‌رسانیم تا مشکل آب شرب حل شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران بهره وری و توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال را از طرح‌های مهم دانست و افزود: احداث نیروگاه‌ها در حاشیه منابع آبی سبب افزایش بهره وری و اشتغال می‌شود به همین منظور بیش از ۸۰ نقطه برای تولید ۵۰۰ مگاوات برق شناسایی شده است.

یخکشی شکل‌گیری تشکل‌های اجتماعی در شبکه‌های آبیاری و زهکشی را مهم عنوان کرد و گفت: در حوزه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف به دلیل تسهیل در صدور مجوزهای بخش آب مشارکت لازم را داریم.

یخکشی با اعتقاد به اینکه‌ اگر مردم را در زمینه بهره‌برداری مشارکت دهیم، بهره وری افزایش قابل توجهی خواهد داشت تحقق این مهم را ایجاد تشکل‌ها دانست که بتوان تاسیسات را در اختیار آن‌ها گذاشت.

وی شناسایی و پایش منابع آب، صدور مجوزها و سرمایه‌گذاری را از مأموریت‌های آب منطقه‌ای برشمرد و افزود: تأمین منابع مالی موضوع مهم در اجرای پروژه‌های هر سازمان است که در این زمینه تحرکات و اقدامات خوبی در استان شکل گرفته است.

آغاز گردشگری آبی در مازندران از سد برنجستانک/ضرورت شکل‌گیری NGO باهدف افزایش بهره‌وری در منابع آبی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلام اینکه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب سفر استانی رئیس جمهور مصوب شد. گفت: تاکنون اعتباراتی خوبی در این زمینه جذب شد و توانست اجرای طرح‌ها را شتاب بخشد.

وی به به رونق گردشگری آبی در سدها و منابع آبی استان اشاره و از راه‌اندازی اولین اتوبوس آبی در سدبرنجستانک خبر داد و گفت: برنامه‌هایی برای توسعه گردشگری آبی در استان طراحی شده است.

یخکشی افزود: بسیاری از سازمان‌های مردم نهاد بحث تخریب جنگل را با ساخت سازه‌های آبی مطرح می‌کنند، به لحاظ اهمیت این موضوع و اینکه ما نیز به محیط زیست علاقه‌مندیم تلاش داریم خسارت را به حداقل برسانیم ضمن اینکه اعتقادی به مافیا در سد سازی نداشته و با قاطعیت این موضوع را رد می‌کنم. تمامی اقدامات این شرکت مبتنی بر تقاضا است.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران از ارائه درخواست توقف بررسی ارزیابی محیط زیستی طرح سد فینسک به دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد و گفت: در سفر رئیس جمهور به مازندران با درخواست کنشگران محیط زیست و دستگاه‌های مرتبط استان، ریاست جمهور محترم دستور دادند که این طرح توسط یک مرکز علمی و دانشگاهی معتبر به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: در این رابطه مقرر شد که دانشگاه شهید بهشتی با بررسی مطالعات اولیه طرح و پیشینه پروژه و نتیجه مهندسی ارزش قبلی و همچنین برگزاری نشست‌های علمی و فنی فارغ از تمایلات منطقه‌ای، استانی و اقلیمی توسط مراکز علمی و پژوهشی اقدام شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران ادامه داد: در اجرای این دستور، درخواست ما از دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست این است که بررسی ارزیابی محیطی ساخت سد فینسک و پروژه‌های مکمل آن را تا زمان تکمیل بررسی‌ها و ارائه پیشنهاد دانشگاه شهید بهشتی مسکوت بماند.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار