دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۷
مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران:
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت سد گلورد هزینه شد، اعلام کرد که این پروژه در نهایت با ۱۰۰۰ میلیارد تومان به پایان می‌رسد.
آوای خزر آزاده بابانژاد: روز پنجشنبه ۱۲ آبان‌ماه، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران و هیات همراه متشکل از معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، و سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی مازندران و فرمانداران بهشهر و نکا، بازدیدی از سد گلورد نکا داشتند.
 
این پروژه اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌شود تا تیرماه ۱۴۰۲ به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران به عنوان مسوول مجموعه بهره‌بردار، به تشریح روند اجرایی طرح پرداخت و پیمانکاران نیز توضیحاتی درباره روند فعلی ساخت سد ارائه کردند.

یکی از زیربخش‌های این طرح، ساخت پل بر روی سد است که روستای «ولم» را به «رودبار» متصل می‌کند. آبگیری سد نیز منوط به احداث این پل است.
 
استاندار مازندران از پیمانکار طرح خواسته بود که پل دسترسی را تا دهه فجر امسال تحویل بهره‌بردار بدهد اما پیمانکار آن را غیرممکن عنوان کرد و به استاندار گفت: در صورت تامین منابع مالی نهایتا بتوانم تا تیرماه سال آینده تحویل بدهم.
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
پیمانکار طرح پل سد گلورد به خبرنگار ما گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ عملیات اجرایی این پروژه را آغاز کردیم اما محدودیت دسترسی داشتیم و اکنون در حال احداث پایه پل هستیم.

امیر رحیمی که ۲۵ میلیارد تومان از شرکت آب منطقه‌ای مازندران (وزارت نیرو) بابت همین طرح طلبکار است، اعلام کرد که به همین میزان نیز برای تکمیل سد نیازمند اعتبار هستیم.

او در پاسخ به اینکه اکنون تک‌شیفت فعالیت دارید و با تامین منابع مالی اگر در سه شیفت کار کنید، نهایتا تا چه زمانی طرح به پایان می‌رسد، گفت: البته اگر از نظر مالی تامین بشویم طبیعتا در دو تا سه شیفت می‌توانیم کار کنیم و تا تیرماه ۱۴۰۲ یا زودتر تحویل بدهیم.

رحیمی با اعلام اینکه طول پل ۲۸۸ متر است، درباره اینکه آیا قطعات آن هم ساخته شده است، اظهار داشت: تمام قطعات فلزی پل در شرکت ماشین‌سازی اراک ساخته و آماده است که با احداث پایه پل، ادامه عملیات اجرایی را در مدت کوتاهی انجام می‌دهیم.
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی

رحیمی اشاره‌ای هم به آغاز فصل بارندگی داشت که زمان ساخت طرح را کند می‌کند، اما این را هم گفت که برنامه زمانبندی جهت تحویل پروژه، همان تیرماه یا خردادماه سال آینده است.

بعد از صحبت با پیمانکار پل دسترسی روستای ولم به رودبار، صحبتی هم با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران داشتیم.

او به خبرنگار ما گفت: برای طرح مذکور مشاور انتخاب و کارکرد‌های خاصی برای آن دیده شده است؛ دو پیاده‌راه ۱.۵ متری از دو طرف در نظر گرفته شد که می‌توان المان‌های سبک را به آن اضافه کرد. (پل با کف شیشه‌ای هم می‌تواند باشد)
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی

ابراهیم یخکشی در پاسخ به اینکه پیمانکار مطالباتی دارد و به همان میزان نیازمند بودجه برای تکمیل است، و مطالبات چه زمانی پرداخت می‌شود، گفت: امسال از محل سفر ریاست جمهوری ۳۰۰ میلیارد تومان به سد گلورد اختصاص داده شد که شامل پل و سایر بخش‌های این پروژه بزرگ است. علاوه بر این هم ۱۱۳ میلیارد تومان پیوست قانون بودجه است.

او ادامه داد: تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است و با هزار میلیارد تومان به پایان می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: طلب پیمانکار هم به مرور زمان و با پیشرفت کار پرداخت می‌شود.

یخکشی درباره ۱۳ کیلومتر راه دسترسی به سد نیز اعلام کرد: تا جایی که در پیمان باشد را انجام می‌دهیم و اگر نباشد به پیمان اضافه می‌شود و مردم منطقه نگران آسفالت راه نباشند.
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
اهداف سد گلورد

او همچنین در همراهی با استاندار مازندران در بخش دیگری از سد (تاج سد) که پیمانکار آن سالار علی‌یاری است، اظهار داشت: هدف از ساخت سد تامین آب شرب و کشاورزی شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه با بهره‌مندی ۹۰ روستا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران بیان کرد: از دیگر اهداف آن نیز جلوگیری از سیل، رونق گردشگری آبی و طبیعت‎گردی در منطقه، پرورش ماهی، اهداف زیست‌محیطی و ساخت نیروگاه برقابی است.

یخکشی با بیان اینکه سد گلورد چهارمین سد بزرگ استان مازندران در کنار سد‌های شهید رجایی، البرز و سد میجران است، اضافه کرد: با وارد مدار شدن سد گلورد با توجه به بعد و حجم تامین آب، بسیاری از مشکلات تامین آب کشاورزی و شرب منطقه به ویژه در مناطق دشت حل می‌شود.

او با اشاره به حفر تونل جهت تسهیل در عملیات اجرایی سد گلورد، اظهار داشت: این تونل‌ها به همین شکل باقی می‌ماند و مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد.
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
سد گلورد؛ طراحیِ بدون نقص

پیمانکار سد گلورد به خبرنگار ما می‌گوید: این هفتمین سد است که می‌سازم و در مازندران نخستین است. از ۲۰ سال پیش تاکنون سومین سدساز دنیا هستیم.

سالار علی‌یاری با اعلام اینکه ۱۰۰ نفر از بهترین کسانی که در حوزه سدسازی ایران کار می‌کنند در این طرح حضور داشتند، گفت: البته از مشاوران داخلی کمک گرفتیم و برخی گفتند از مشاور خارجی هم کمک بگیریم.

او ادامه داد: به همین دلیل، طراحی‌ها را انجام دادیم و برای یک شرکت آلمانی فرستادیم آن‌ها بدون آنکه هیچ نقصی از طرح بگیرند آن را تایید کردند و این حاصل یک کار جمعی و کاملا فنی است.
 
تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در سد گلورد هزینه شد/ سد گلورد؛ پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی
سد گلورد؛ طرحی با خطای نزدیک به صفر

این پیمانکار در پاسخ به اینکه یکی از آسیب‌هایی که ممکن است در هر سدی ایجاد شود تَرک برداشتن است و در این طرح چه اقدامی برای پیشگیری از آن صورت گرفته است، تصریح کرد: با کمترین بی‌توجهی در ساخت سد، ترک ایجاد می‌شود و خوشبختان این طرح از انگشت‌شمار سد‌هایی است که کمترین ترک را دارد و همین مقدار را هم پس از اجرا بلافاصله ترمیم می‌کنیم و می‌توانیم بگوییم که ترک برداشتن آن در حد صفر است.

علی‌یاری بیان کرد: بتن‌ریزی در ساخت سد باید مداوم باشد تا طرح به خوبی و باکیفیت بالا انجام بگیرد به طوریکه در سد گلورد ۱۰۴ ساعت پیوسته بتن ریخته شد و این یعنی یک کار شبانه‌روزی، بی‌وقفه و با درصد خطای نزدیک به صفر.

به گزارش آوای خزر، استاندار مازندران و هیات همراه، از بخش تاسیسات کنترل آب سد (شیرخانه) نیز بازدید کردند. این بخش تقریبا تکمیل شده است.

بخش پایانی بازدید، برگزاری نشست بررسی مشکلات روستا‌های حاشیه سد و درخواست‌های نماینده اهالی بود که این نشست، در کارگاه مستقر در بخش پشتیبانی سد برگزار شد.
 
بهره‌برداری از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار