دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۳
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران خبر داد
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: مرکز رشد و مراکز مطالعات انرژی و بهینه‎سازی در دانشگاه علم و فناوری مازندران در سال 96 راه‌اندازی می‎شود و این دانشگاه در لیست دانشگاه‌های برتر کشوری در حوزه تجاری‎سازی قرار می‎گیرد.
راه‎اندازی مراکز رشد و مطالعات انرژی دانشگاه علم و فناوری مازندران در سال 96

به گزارش آوای خزر از بهشهر، حمید محمدزاده بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این دانشگاه در سال 1373 تأسیس شد، تا قبل از سال 91 با سه رشته تحصیلی و 90 دانشجو و 7 عضو هیأت علمی کار خود را آغاز کرد، در سال 91 با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از علم و صنعت مستقل شد و به دانشگاه علم و فناوری مازندران تغییر نام داد.

وی افزود: تعداد دانشجویان این دانشگاه در سال 91 به 800 و تعداد اعضای هیأت علمی آن به 10 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران بیان کرد: در حال حاضر 2 هزار و 400 دانشجو در 6 رشته کارشناسی و 6 رشته کارشناسی ارشد در این مرکز علمی مشغول تحصیل هستند.، تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه نیز بیش از 3 هزار و 500 نفر است.

این مسئول گفت: دانشگاه علم و فناوری مازندران دارای آزمایشگاه مرجع، واحد بین‎الملل، بهره‎مندی از اساتید معتبر و فارغ‌التحصیلان متبحر است که در مشاغل مهم علمی مشغول کار هستند، علاوه بر آن نیز این دانشگاه میزبان کنفرانس‎های ملی و استانی فراوانی بوده است که در سال 96 برای نخستین‎بار میزبان دو کنفرانس مهم بین‎المللی هستیم.

محمدزاده بیان کرد: در سال آینده در نظر داریم که اساتید و شاغلانی که از دانشگاه علم و فناوری مازندران فارغ‌التحصیل شدند را گرد هم آوریم و علاوه بر تجدید دیدار با آنها، از تجربیات این افراد توانمند بهره‌مند شویم و دانشجویان نیز با آنها آشنا شوند.

وی همچنین از راه‌اندازی مرکز رشد و مراکز مطالعات انرژی و بهینه‎سازی در دانشگاه علم و فناوری مازندران برای سال آینده خبر داد و گفت: با آغاز به‌کار فعالیت‎های مرکز رشد، این دانشگاه در لیست دانشگاه‌های برتر کشوری در حوزه تجاری‎سازی و کسب و کار قرار می‎گیرد.

رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران اظهار داشت: برای سال آینده 500 دانشجوی جدیدالورود پذیرش می‎شوند، توانایی پذیرش در مجموع برای 10 هزار دانشجو را داریم که همه اینها نیاز به زیرساختهای عمرانی دارد.

وی ادامه داد: از نیازمندی‎های مهم دانشگاه علم و فناوری مازندران ساخت مسجد، خوابگاه و دانشکده است و نیازمند کمک خیران و مسئولان ملی و استانی هستیم، زیرا نیروی انسانی و تجهیزات مناسب و فضای کافی را در این دانشگاه داریم و باید از آن برای اعتلای عم و دانش استفاده کنیم.

محمدزاده اظهار داشت: توانایی جذب دانشجویان خارجی را نیز داریم اما زیرساختهای عمرانی دانشگاه باید تکمیل شود.

وی در پایان گفت: در حال حاضر 42 هیأت علمی در دانشگاه علم و فناوری مازندران داریم و البته با توجه به تعداد دانشجویان باید 50 هیأت علمی داشته باشیم.

انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار