دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
مدیرکل دفتر حفظ کاربری اراضی سازمان امور اراضی:
مدیرکل دفتر حفظ کاربری اراضی سازمان امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قانون حفظ کاربری اراضی در محدوده طرح هادی روستا شمولیت ندارد و این شمولیت تنها برای زمین‌هایی است که براساس تبصره 5 ماده یک حفظ کاربری اراضی در محدوده طرح هادی روستا واقع شده‎اند.
قانون حفظ کاربری اراضی در محدوده طرح هادی روستا شمولیت ندارد/ کاهش 80 تا 90 درصدی تغییر کاربری غیرمجاز در برخی استان‎ها

به گزارش آوای خزر از ساری، اصغر رفیعی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بستر تولید برای امنیت غذایی کشور، حفظ آب و خاک است، اظهار داشت: در همین راستا، دستگاه‎های قضایی و نیروی انتظامی پای کار آمدند و هماهنگی کامل را در زمینه حفظ آب و خاک و مقابله با زمین‎خواری در دسوتر کار خود قرار دادند تا با هر اقدامی که زمین را از حالت تولید خارج کند، مبارزه نمایند.

وی افزود: از پایان سال 92 تاکنون با کاهش تغییر کاربری در کشور مواجه بودیم به طوریکه در برخی از استانها کاهش 80 تا 90 درصدی را داشتیم.

مدیرکل دفتر حفظ کاربری اراضی سازمان امور اراضی با بیان اینکه امنیت غذایی در اولویت کشور قرار دارد و به نوعی جنگ آینده، جنگ آب خواهد بود، گفت: در همین راستا برنامه‎های خوبی داریم، در سراسر کشور گشت‎های ویژه با برنامه‎ریزی منسجم پای کار آمدند و از آنجا که هدف وزارت کشاورزی به سمت پیشگیری است، لذا گشتهای این وزارتخانه مردم را توجیه و راهنمایی می‎کنند و به افراد مشاوره می‎دهند.

رفیعی ادامه داد: 500 هزار بروشور جهت اطلاع‎رسانی و ارائه مشاوره به استانها ارسال شد و آنها نیز خلاقانه بروشورهایی را چاپ و توزیع کردند، همچنین اطلاع‎رسانی و پیشگیری را در سال جدید در دستور کار قرار دادیم.

وی اظهار داشت: تا پایان هشتم فروردین ماه امسال، 9 تا 10 مورد تخریب داوطلبانه کاربری‎های غیرمجاز اراضی داشتیم که از تبعات همین آموزشها بوده است.

مدیرکل دفتر حفظ کاربری اراضی سازمان امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار آوای خزر در ساری عملکرد سامانه 131 اظهار داشت: این سامانه بصورت شبانه‎روزی در خدمت مردم است و از طرفی این موضوع قابل اهمیت است که هیچ فعالیتی بدون مشارکت مردم و سازمان‎های مردم‎نهاد موفق نخواهد بود.

رفیعی با بیان اینکه سامانه 131 فقط برای ثبت تخلفات نیست، تصریح کرد: کارشناسان امور اراضی در زمینه‎های اخذ مجوز، صدور سند مالکیت و هر اقدام قانونی در زمینه کشاورزی مردم را راهنمایی می‎کنند.

این مسئول بیان کرد: از 23 اسفندماه 93 کارگروه فراقوه‎ای مبارزه با زمین‎خواری تشکیل شده و در کنار آن نیز پنجره واحد صدور مجوزها و استعلام‎ها فعال است که مردم می‎توانند به‎راحتی از این خدمات استفاده کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا برخی از بناهای واقع در بافت روستایی توسط جهاد کشاورزی با عنوان تغییر کاربری غیرمجاز تخریب می‎شوند، اظهار داشت: زمین‌هایی که براساس تبصره 5 ماده یک حفظ کاربری اراضی در محدوده طرح هادی روستا واقع شدند، مشمول قانون حفظ کاربری نیست اما در روستاهایی که طرح هادی در آنها انجام نشده، کلیه اراضی مشمول این قانون هستند.

رفیعی ادامه داد: البته به این معنا نیست که هر کسی بتواند هر زمینی را تغییر کاربری دهد و باید از کمیسیون بند «ف» اجازه تغییر کاربری بگیرد.

در ادامه، معاون امور اراضی جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: از 25 اسفندماه تا فروردین ماه 144 مورد تماس مردمی با سامانه 131 گرفته شد.

علی هادیان گفت: 272 مورد شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز داشتیم، 47 مورد شناسایی اراضی بایرو اخطاریه انجام کشت در اراضی کشاورزی داده شده است.

وی افزود: 29 مورد توقف عملیات غیرمجاز و صدور 211 مورد اخطار و ابلاغ تغییر کاربری داشتیم که توسط 22 اکیپ گشت با 822 نفر روز پرسنل انجام شده است.

معاون امور اراضی مازندران در پایان گفت: گشت‎های حفظ کاربری با تمام قوا در شهرستان‎ها حضور دارند تا وقفه‎ای در کار حفظ اراضی کاربری به وجود نیاید.

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار