دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۲
فرمانده انتظامی مازندران:
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به کاهش 6درصدی تلفات حوادث رانندگی در استان،گفت: عامل انسانی بیشترین نقش را در حوادث رانندگی دارد.
عامل انسانی بیشترین نقش را در حوادث رانندگی دارد 

به گزارش آوای خزر، سردار "سید محمود میرفیضی" در گردهمایی راهوران محل و تجلیل از نمونه‌هایی ترافیکی و شهروندان قانونمند با بیان اینکه به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه در کشور وجود دارد، گفت: مازندران رتبه دوم کاهش تصادفات جاده ای را در کشور دارد و در6 ماه نخست امسال شاهد کاهش 6 درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در استان بودیم.

وی با اشاره به اینکه میانگین فوت شدگان تصادفات ۳۸ سال است، اظهار داشت : ۷۷ درصد قربانیان تصادفات در استان مرد و ما بقی زن بوده اند.

فرمانده انتظامی مازندران، امنیت را از مهم‌ترین نعمت الهی برشمرد و گفت: امنیت همانند اکسیژن است که همه مردم به آن نیاز دارند و همگان باید پلیس را در برقراری نظم و امنیت یاری کنند.

میرفیضی پایبندی به قانون را الزامی دانست و گفت: از سال ۷۷ تاکنون در کشور بیش از ۴۵۹ هزار نفر براثر تصادف جان خود را از دست دادند و بیش از چهار میلیون نفر مصدوم و معلول شدند که بر اساس این آمار روزانه در سطح کشور ۴۳ نفر در حوادث رانندگی فوت می‌کنند و این آمار در مازندران روزانه دو نفر است.

فرمانده انتظامی مازندران، تصریح کرد: درصد بالایی از تخت‌های بیمارستانی به مصدومان حوادث تصادفات اختصاص دارد و این امر می‌طلبد که تلاش ویژه ای برای کاهش تصادف جاده ای داشته باشیم.

سردار میرفیضی، افزود: آمار تصادفات جاده ای از ۲۸ هزار نفر طی چند سال گذشته به ۱۶ هزار نفر در سال گذشته رسیده است و می‌توان با برنامه ریزی این شمار را کمتر کرد.

وی به نقش عوامل جاده، وسیله نقلیه و انسانی در حوادث جاده ای اشاره کرد و افزود: بیشترین عامل وقوع حوادث رانندگی را عوامل انسانی دارد و باید فعالیت‌ های دستگاه ‌های مختلف به سمت آموزش همگانی پیش رود.

فرمانده انتظامی مازندران، یادآور شد: تولید امنیت یک موضوع چند وجهی است و هردستگاهی در ایجاد آن سهم دارد و افزایش اعتماد و مشارکت سبب کاهش حوادث و مصدومان خواهد شد.

سردار میرفیضی، تاکید کرد: خروجی ‌ها در برخی آموزشگاه ‌های رانندگی کیفی نیست و باید در صدور گواهینامه دقت کافی صورت گیرد و افزایش مهارت افزایی در آموزشگاه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

  انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار