دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۵
آشپزی و قنادی
شیرینی نارگیلی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های عید است که هم با فر و هم بدون فر می‌توانید در خانه درست کنید. در این مقاله طرز تهیه یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه را در اختیارتان قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.


طرز تهیه شیرینی نارگیلی
 

شیرینی نارگیلی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های عید است که هم با فر و هم بدون فر می‌توانید در خانه درست کنید. در این مقاله طرز تهیه یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه را در اختیارتان قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۲۰ گرم پودر نارگیل
  • ۱۵۰ گرم پودر قند
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

ابتدا سفیده تخم مرغ را جدا کرده و داخل کاسه بریزید. به وسیله همزن سفیده را آنقدر هم بزنید  تا پف کرده و یکدست شود. باید دقت کنید هنگام جدا کردن زرده از سفیده، حتی ذره‌ای از زرده با سفیده قاطی نشود.

پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کشدار شود. آرد گندم را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.

از این مرحله به بعد نیازی به استفاده از همزن نیست. وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم باشد.

 اگر قیف مخصوص شیرینی‌پزی در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار دهید. مایه شیرینی نارگیلی را داخل آن بریزید و نوک پلاستیک را با قیچی برش بزنید. 

روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و به کمک قلمو روی کاغذ را چرب کنید. مایه شیرینی را با فاصله روی کاغذ بریزید. سینی را داخل فر قرار دهید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا روی شیرینی‌ها طلایی‌رنگ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها کمی در فر بمانند.

بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها را از کاغذ جدا کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. سپس با کمی پودر پسته تزیین کنید.

بهتر است، شیرینی‌ها را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه بمانند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار