دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲
آشپزی و قنادی
لوز نارگیل، یکی از شیرینی‌های محبوب عید است اما شاید ندانید که آماده کردن این شیرینی دوست‌داشتنی بسیار ساده است و حتی برای تهیه کردنش، نیازی به فر ندارید. طرز تهیه لوز نارگیل را در ادامه مطلب بخوانید و برای پذیرایی عید، این شیرینی پرطرفدار را آماده کنید.
 


طرز تهیه لوز نارگیل
 


مواد لازم

  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پودر یا خلال پسته: مقداری برای تزیین

طرز تهیه لوز نارگیل

 

طرز تهیه لوز نارگیل

شکر را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. صبر کنید تا شکر در آب حل شود و شربت قوام بیاید. در میانه کار، گاهی شربت را هم بزنید تا ته نگیرد. شربت شما بعد از حدود نیم ساعت روی حرارت ملایم آماده خواهد شد. سپس کمی از آن را بین دو انگشتتان بگیرید و اگر حالت مومی شکل داشت، می‌توانید مطمئن باشید که شربت‌تان قوام آماده.

سفیده تخم‌مرغ را با همزن روی دور تند بزنید تا سفید شده و پف کند. وانیل را هم در میانه زدن به سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

سفیده را به شربت اضافه کنید و فورا از روی حرارت بردارید و هم بزنید. در میانه هم زدن، آبلیمو را اضافه کنید تا شربت شکرک نزند.

وقتی سفیده و شربت با هم خوب ترکیب شدند و کمی از حرارت افتادند، پودر نارگیل را هم اضافه کنید. سپس مواد را در ظرف دلخواه بریزید و برای دو ساعت در یخچال نگه‌دارید.

بهتر است دیواره ظرفی که انتخاب می‌کنید کوتاه باشد تا وقت جدا کردن لوز از ظرف، تکه‌های آن خرد نشود. می‌بینید؟ طرز تهیه لوز نارگیل ساده‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کردید.

وقتی که ظرف را از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به اندازه دلخواه، به شکل لوزی برش بزنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار