دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹
آشپزی و قنادی
اگر به کرمان سفر کرده باشید، بعید است که طعم این شیرینی خرمایی، هنوز در خاطرتان نمانده باشد. کلمپه یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های کرمانی است که در سراسر ایران طرفدارانی را پیدا کرده. در ادامه مطلب طرز تهیه کلمپه خانگی را خواهید خواند.
طرز تهیه کلمپه
 
آوای خزر - سلامت:
اگر به کرمان سفر کرده باشید، بعید است که طعم این شیرینی خرمایی، هنوز در خاطرتان نمانده باشد. کلمپه یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های کرمانی است که در سراسر ایران طرفدارانی را پیدا کرده. در ادامه مطلب طرز تهیه کلمپه خانگی را خواهید خواند.

مواد لازم برای خمیر کلمپه

  • آرد: ۱ کیلو
  • روغن جامد: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • شیر: نصف لیوان
  • هل و وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای وسط کلمپه

  • خرمای بدون هسته: ۴۰۰ گرم
  • مغز گردوی خورد شده: ۲۰۰ گرم
  • هل، قلمفور و جوزهندی: جمعا ۱ قاشق مرباخوری
  • بادیان و زنجبیل: جمعا ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر پسته برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه کلمپه خانگی

 

طرز تهیه کلمپه

ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با هل و وانیل خوب بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق یا دست به خوبی مواد را مخلوط کنید.

شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. سپس روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید.

مغز گردو را ریز (نه له) کنید و مواد مورد نیاز برای وسط کلمپه را مخلوط کنید.

خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز کنید و با یک لیوان، دایره‌های هم‌اندازه‌ای را از خمیر جدا کنید.

مواد میانی را به شکل گلوله‌های کوچک در بیاورید و گلوله را با دست فشار دهید تا یک دایره صاف شود. سپس آن را روی خمیر بگذارید.

لایه دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید، مثل قطاب دور آن را بپیچید و با قالب مخصوص کلمپه، روی آن را حالت دهید. سپس کمی پودر پسته را روی آن بپاشید. می‌توانید روی کلمپه‌ها را با برس زعفران آب شده بکشید تا خوش‌رنگ‌تر شوند.

بعد از آماده شدن شیرینی‌ها با کمک طرز تهیه کلمپه که با شما در میان گذاشتیم، آنها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده بگذارید. کلمپه شما بعد از ۱۵ دقیقه آماده خواهد بود.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار