دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
آشپزی و قنادی
توت‌های رنگارنگی که روی میز پذیرایی عید می‌نشینند، یکی از شیرینی‌های ثابت خانه ایرانی‌ها هستند. شیرینی ساده‌ای که با بادام و پودر قند آماده می‌شود و طعم خوشایندی دارد. در ادامه مطلب، طرز تهیه شیرینی توت را به شما آموزش می‌دهیم.

 

طرز تهیه شیرینی توت
 

توت‌های رنگارنگی که روی میز پذیرایی عید می‌نشینند، یکی از شیرینی‌های ثابت خانه ایرانی‌ها هستند. شیرینی ساده‌ای که با بادام و پودر قند آماده می‌شود و طعم خوشایندی دارد. در ادامه مطلب، طرز تهیه شیرینی توت را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • بادام آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه شیرینی توت

بادام‌ها را برای ۳ ساعت خیس کنید تا پوستشان به راحتی کنده شود. وقتی بادام‌ها را پوست کندید، آنها را روی پارچه تمیز پهن کنید و منتظر خشک شدنشان بمانید.

شاید ظاهر بادام‌ها خشک به نظر برسد اما مطمئن باشید رطوبت داخلشان مانع خوب آسیاب شدن آنها می‌شود.

وقتی بادام‌ها خشک شدند، آنها را برای چند ساعت روی یک پارچه تمیز روی شوفاژ بگذارید تا با حرارت کم داخل آنها هم خشک شود. سپس بادام‌ها را در آسیاب برقی بریزید و خوب پودر کنید.

پودر بادام، پودر قند و گلاب را خوب با هم مخلوط کنید. مراقب باشید با زیاد اضافه کردن گلاب، خمیر را بیش از اندازه نرم نکنید.

این شیرینی را نمی‌توانید به جای پودر قند با شکر درست کنید. پس پودر قند کاملا یکدستی را در آسیاب برقی آماده و از آن استفاده کنید.

خمیر را خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند. سپس تکه‌های کوچیکی از خمیر را بردارید و با دست به شکل توت در بیاورید. یک طرف توت باید کمی تیز باشد و طرف دیگر آن را باید با سر انگشت کمی صاف کنید. بعد یک خلال پسته را در قسمت صاف خمیر قرار دهید تا شیرینی‌تان کاملا شبیه توت شود.

اگر می‌خواهید رنگ توت‌ها زرد شود، ضمن عمل کردن به طرز تهیه شیرینی توت که در بالا اشاره کردیم، در میانه کار به خمیرتان زعفران دم کرده بزنید و خوب ورز دهید تا رنگ آن یکدست شود.

در نهایت توت‌ها را در شکر بغلتانید تا روی آن بلوری شود. این شیرینی نیازی به پخته شدن ندارد و تنها کافیست برای چند ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار