دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
آشپزی و قنادی
ته چین یکی از غذاهایی است که زیاد در مجالس و میهمانی‌ها سرو می‌کنیم. اما برای زیبایی سفره و راحتی مهمان‌ها پیشنهاد می‌دهیم با طرز تهیه مینی ته چین، یک دیس برنج خرد شده را از سفره‌تان حذف کنید. با طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ با ماست نرم و لطیف سون با ما همراه باشید.


طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ
 


مواد لازم برای تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

  • ۱۵۰ گرم ماست سون 
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری زعفران (دم‌کشیده)
  • ۲ قاشق چای‌خوری گلاب
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱ پیمانه برنج آبکش شده
  • ۱ عدد پیاز نگینی (خرد شده)
  • ۱ عدد ران مرغ (خرد شده)
  • ۱ قاشق چای‎خوری زردچوبه
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر گل محمدی
  • ۵ تا ۶ عدد قارچ (ورقه‌ای خرد شده)
  • ۲۰ گرم کره ذوب شده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کشمش
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری زرشک
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پیازداغ خلالی
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری خلال بادام تفت داده شده
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری خلال پسته تفت داده شده

طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

طرز تهیه مینی ته چین مرغ و قارچ

یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. ماست سون، ۲ عدد تخم مرغ، زعفران، گلاب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. برنج آبکش شده را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کل برنج و مایه مخلوط شوند.

مقداری روغن داخل تابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه سرخ کنید. ران مرغ را به پیاز اضافه کنید. زردچوبه و پودر گل محمدی بزنید. قارچ‌هایی که به صورت ورقه‌ای خرد کردید را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا قارچ کمی بپزد و ادویه‌ها به خورد مرغ بروند.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و زرشک و کشمش را کمی تفت دهید. پیاز داغ خلالی را اضافه کنید و با کشمش و زرشک تفت دهید.

یک کاسه کوچک بردارید. حدود یک‌سوم از کاسه را با مخلوط برنج پر کنید. روی برنج مخلوط مرغ و قارچ، زرشک و کشمش و پیاز بریزیدو مقداری خلال بادام و پسته تفت داده شده هم اضافه کنید و تا جایی که کاسه پر می‌شود برنج بریزید. روی برنج را به وسیله ته قاشق صاف کنید و

روی کاسه را فویل بکشید. با باقی مواد به همین صورت ته‌چین درست کنید و کاسه‌ها را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. 

بعد از ۴۰ دقیقه کاسه‌ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن آن‌ها را برگردانید و با مقداری زرشک و خلال تزیین کنید.


مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار