دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
استاندار مازندران:
استاندار مازندران با اعلام اینکه مدیریت واحد و خاصی در بخش پسماند استان نداریم، خواستار مشخص شدن یک متولی برای مدیریت پسماند شد.
مدیریت واحد در حوزه پسماند مازندران نداریم


به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، نشست شورای برنامه‌ریزی استان مازندران صبح امروز شنبه به ریاست استاندار در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

یکی از موضوعات این نشست درخصوص پسماند بود که پیشنهاداتی راجع به طرح‌های نوین مدیریت زباله و شیرابه و توجه به اختراعات و ابداعاتی در این زمینه عنوان شد و استاندار مازندران دستور بررسی دادند تا طرح‌های اعلام شده در صورت قابلیت عملکردی مناسب و تایید شده توسط سازمانهای مربوطه بویژه محیط زیست و صنعت، معدن، تجارت مورد استفاده قرار بگیرد.

استاندار مازندران یکی از ایرادات در زمینه پسماند را نبود مدیریت خاص و واحد عنوان و تصریح کرد: «نمی‌دانم یقه‌ی چه کسی را بگیریم؛ معاون عمرانی یا مدیرکل دفتر شهری، یا محیط زیست یا منابع طبیعی یا شهرداری»؟

احمد حسین زادگان ادامه داد: نامه‌ای به وزیر کشور نوشتیم و ایشان دستور دادند که راهکار قانونی برای این منظور ایجاد شود، یا باید سازمان و مؤسسه پسماند را تشکیل بدهیم و یا باید بر فرآیند آن نظارت شود و یک متولی داشته باشیم.

وی گفت: باید یک کار اساسی و ریشه ای پیدا کنیم تا اگر مثلا یک شهرداری انحراف داشته که در سنوات گذشته داشته! یک جایی موضوع بررسی شود و دستگاه متخلف یا مربوطه بیاید پاسخگو باشد.

مفید غلامی‌راد دبیر شورای برنامه‌ریزی استان مازندران نیز با تایید سخنان استاندار اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات فقدان دانش مدیریت پسماند است، روز پنج شنبه همایشی را در آمل داشتیم که مباحث خوبی شد و نیاز است تا به مدیران ارائه شود. متاسفانه علیرغم اینکه اساتیدی از دانشگاه سوربن فرانسه آمده بودند، اما مشارکت خوبی از سوی مدعوین نشد.


انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار