دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
ما در این مطلب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می‌دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش‌خوراک‌تر می‌کند.

 

 حلوا با شیره
 

برای تهیه حلوا دستورهای مختلفی وجود دارد. بعضی‌ها آردش را حسابی سرخ می‌کنند تا به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید، برخی با خرما شیرینش می‌کنند و بعضی دیگر با اضافه کردن مغزها به حلوایشان آن را به یک عصرانه مقوی تبدیل می‌کنند. ما در این مطلب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می‌دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش‌خوراک‌تر می‌کند.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۲ لیوان (الک شده)
  • شیره انگور: ۱ لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • روغن: نصف لیوان
  •  

 حلوا با شیره انگور

 

طرز تهیه حلوا با شیره انگور

ابتدا آرد‌ها را دوبار الک کنید. سپس یک تابه پهن را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید.

آردها را در تابه بریزید و مرتب هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه و با شروع تغییر رنگ دادن آرد، حرارت را کمتر کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آردها را به حال خود رها نکنید؛ چون تنها در چند لحظه ثابت روی اجاق ماندن، احتمال سوختن آردها وجود دارد. مرتب هم بزنید و زیر رو کنید تا یکدست پخته شوند و به رنگ قهوه‌ای در بیایند.

بعد از قهوه‌ای شدن آردها (نه چندان تیره)، کره را در تابه بریزید و با پشت کفگیر چوبی روی کره بکشید تا با آردها ترکیب شود. سپس روغن را اضافه کنید.

وقتی روغن، کره و آردها خوب با هم ترکیب شدند، شیره انگور را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. با پشت کفگیر روی حلوا بکشید و دوبار مخلوط کنید تا خوب مواد به خورد آرد بروند.

وقتی حلوای یک دستی آماده شد، آن را در یک ظرف لبه کوتاه بریزید و صاف کنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.

می‌توانید حلوا را پس از خنک شدن به شکل لوزی برش دهید یا اینکه رویش را با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.

حلوا با شیره انگور که در این مطلب طرز تهیه‌اش را یاد گرفتید، کم چرب و کم شیرین است. در صورت تمایل، برای شیرین‌تر شدن می‌توانید رویش را با پودر قند ساییده شده تزیین کنید.
 

انتهای پیام/1000

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار