دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۱
‌می‌توان ماهی‌هایی را پیدا کرد که هم قیمت مناسب دارد و هم ارزش غذایی خوب که البته با به کار بردن روش‌های پخت مناسب، می‌توان از لذت خوردن ماهی بهره برد.

به گزارش آوای خزر، یکی از بهترین ماهی‌های معروف جنوب، ماهی ساردین است. این ماهی کوچک جثه غنی از روغن است. ماهی ساردین زیاد استخوان دارد، اما استخوان‌های آن به هیچ وجه آزاردهنده نیست.

یک غذای خوشمزه با ماهی ساردین
حتی توصیه می‌شود ماهی‌هایی مانند ساردین را همراه با استخوان میل کنید؛ زیرا این استخوان‌های ترد و نرم، سرشار از کلسیم هستند.
مصرف ماهی ساردین نقش موثری در کاهش وزن و کنترل سوخت و ساز بدن دارد. ضربان قلب را تنظیم می‌کند و موجب جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی می‌شود و به تنظیم سطح قند خون نیز کمک می‌کند.

روش‌های پخت ماهی ساردین
ساردین معمولاً در اندازه‌های کوچک یافت می‌شود، از این رو برای سرخ کردن یا پختن در فر زیاد مناسب نیست، اما می‌توانید با ساردین سوخاری یا ساندویچ کوکوی ماهی تهیه کنید. همچنین می‌توان به جوشاندن، کباب کردن روی زغال و بخارپز کردن به عنوان روش‌های پخت آن اشاره کرد. برای این که استخوان‌های ماهی اذیت‌تان نکند، می‌توانید بعد از بخارپز کردن، استخوان‌ها را جدا یا ماهی را در چرخ گوشت کاملا خرد کنید و بعد از سرخ یا سوخاری کردن، کاملا بجوید./صداوسیما

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار