دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
رنگ این غذا به دلیل وجود شیر معمولا سفید و یا نارنجی کمرگ است، اما اگر احساس می‌کنید که وجود شیر در غذا آزارتان میدهد می‌توانید برای رنگ دهی به آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. شلغم یک سبزی بسیار مقوی است که نمی‌توان گفت همه، ولی افراد زیادی به آن علاقه دارند و می‌توان به روش‌های مختلف و با طرز پخت‌های متفاوت دیگران را نیز علاقه‌مند کرد.

آوای خزر/ سوپ هویج و شلغم یکی از سوپ‌های خوشمزه و مقوی ایست که به خانم‌های باردار توصیه می‌شود در دروان بارداری از آن استفاده کنند، زیرا این غذا در عین سبکی به دلیل مواد مقوی و سبزیجاتی که داخل آن است گزینه خوبی به شمار می‌رود. البته که این غذا به دلیل آنکه در آن شلغم وجود دارد معمولا در پاییز و زمستان مورد استفاده قرار میگیرد و علاوه بر خانم‌های باردار برای کسانی که سرما خورده اند و یا رژیم غذایی دارند نیز مناسب می‌باشد. رنگ این غذا به دلیل وجود شیر معمولا سفید و یا نارنجی کمرگ است، اما اگر احساس می‌کنید که وجود شیر در غذا آزارتان میدهد می‌توانید برای رنگ دهی به آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. شلغم یک سبزی بسیار مقوی است که نمی‌توان گفت همه، ولی افراد زیادی به آن علاقه دارند و می‌توان به روش‌های مختلف و با طرز پخت‌های متفاوت دیگران را نیز علاقه‌مند کرد. شلغم در خانواده سبزیجاتی نظیر کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم برگ و خردل قرار می‌گیرد.

سوپ شلغم و هویج، سوپی خوشمزه و مقوی

شلغم گیاهی بومی اروپا و آسیای مرکزی است که هنوز هم در زمین‌های وسیع یا در کنار جویبار‌ها به صورت وحشی می‌روید. رومی‌های باستان و مردم اروپا در سده‌های میانه شلغم مصرف می‌کردند. این انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها بودند که آن را وارد قاره آمریکا کردند. شلغم در تقویت تخمدان‌ها نقش اساسی دارد و رحم را برای پرورش نوزادی سالم و قوی، تقویت می‌کند. آرام بخش و ترمیم کننده سریع زخم‌ها بوده و برای تقویت کبد مفید است. به علت داشتن فیبر، پاک کننده قوی روده هاست و خواص تسکین دهنده شلغم، آن را به داروی طبیعی خواب آور تبدیل کرده است. شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و دارای مقادیر زیادی ویتاین c بوده و از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند. مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک می‌کند. از انواع دیگر سوپ می‌توان به: سوپ هویج، سوپ مرغ و برنج قهوه‌ای، سوپ شیر و سوپ زرشک اشاره کرد.

مواد لازم

استاک مرغ: ۴-٣ لیوان
جو پرک: نصف بسته
هویج رنده شده: دو عدد
شلغم متوسط رنده شده: ٢عدد
سیب زمینی رنده شده: ٢-١ عدد
قارچ اسلایس شده: ١٠عدد
شیر: یک لیوان
نمک: به مقدار لازم
فلفل سفید: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
سیر: دو حبه
خامه (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

مراحل

ابتدا استاک را توی قابلمه می‌ریزیم و جوی پرک شده و دو حبه سیر را به آن اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم نزدیک یک ساعت آرام جوش بزند تا جو باز و نرم شود.

سپس هویج و شلغم و سیب زمینی را رنده کرده و به جو در حال پخت اضافه می‌کنیم.

نیم ساعت بعد قارچ را به همراه ادویه‌ها اضافه می‌کنیم.

پس از یک ربع شیر را اضافه می‌کنیم و شعله را زیاد می‌کنیم که جوش بیاد.

در این مرحله حرارت را کم می‌کنیم و یک ربع تا نیم ساعت اجازه می‌دهیم مواد کامل پخته شود.

بعد از این مدت خامه را اضافه می‌کنیم و پس از چند جوش شعله را خاموش می‌کنیم و غذا را سرو می‌کنیم.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار