دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۹۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۸
سالاد لوبیا سفید، یک نوع سالاد خوشمزه و معروف ترکیه می‌باشد. این سالاد به همراه انواع غذا‌های کبابی در رستوران‌ها سرو می‌شود.

آوای خزر/ سالاد لوبیا سفید، یک نوع سالاد خوشمزه و معروف ترکیه می‌باشد. این سالاد به همراه انواع غذا‌های کبابی در رستوران‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه و طبخ این نوع سالاد بسیار راحت و آسان بوده و می‌توانید در منزل به راحتی و با مواد ساده و در دسترس آن را آماده و سرو کنید. خیس کردن لوبیا سفید از شب قبل باعث ترد و نرم شدن آن در زمان آماده کردن سالاد لوبیا سفید خواهد شد.

سالاد لوبیا سفید، سالاد خوشمزه و معروف ترکیه

مواد لازم

لوبیا سفید: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
جعفری: یک سوم فنجان
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید.

روز بعد لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.

کمی آب ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت، لوبیا‌ها را در یک کاسه بریزید.

سرکه سیب را به آن اضافه و درب آن را بپوشانید.

یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.

فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید.

پیاز را نیز پوست کرده و نگینی خرد کنید.

جعفری را نیز خرد و آماده کنید.

سرکه اضافه را از ظرف لوبیا خارج کنید.

فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا اضافه و مخلوط کنید.

روغن زیتون، آب لیمو و ادویه‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید.

سس سالاد آماده شده را بر روی سالاد بریزید.

تخم مرغ آب پز شده را نیز حلقه‌ای برش داده و بر روی سالاد بریزید.

غذالند

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها