دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
یک کارشناس صنعت لبنیات پاسخ داد
یک کارشناس صنعت لبنیات تفاوت شیر فرادما، ESL، استرلیزه، پاستوریزه را تشریح کرد.

به گزارش آوای خزر، وحید مفید در پاسخ به این سوال که تفاوت شیر فرادما، ESL، استرلیزه، پاستوریزه در چیست؟ گفت: اگر بخواهیم تفاوت این فرآیندها را به‌طور ساده توضیح دهیم باید بگوئیم که هر یک از این نام ها بیان کننده نوعی از فرآیند آلودگی زدایی از محصولات لبنی است که به سلامت محصول و نیز ماندگاری آن بدون اینکه از نگهدارنده استفاده شده باشد، کمک می‌کند.

وی ادامه داد: در فرآیند پاستوریزه کردن، میزان و زمان حرارت دادن شیر کوتاه‌تر است. بنابراین شیرهای پاستوریزه ماندگاری بین 5 تا 7 روز دارند و حتما باید در یخچال نگهداری شوند. ولی در مورد شیرهای ESL که مخفف extended shelf life است، مدت ماندگاری به شرط نگهداری در یخچال بیش از روش پاستوریزه است. در واقع هم میزان و هم زمان حرارت دهی به شیر در این روش با روش پاستوریزه متفاوت است و هم فرایند های اضافی نظیر میکروفیلتراسیون بر روی شیر انجام می شود  و مهمتر از آن، بسته بندی این محصول به گونه ای است که نگهداری  و فاسد نشدن تا یک ماه را امکان پذیر می کند.

این کارشناس صنعت لبنیات افزود: در مورد محصولات استریل و فرادما( UHT)، اعمال حرارت به شیر  نسبت به فرآیند های دیگر بیشتر است و نوع جنس متفاوت و شرایط بسته بندی نیز اسپتیک و خاص است تا امکان نگهداری تا شش ماه و در دمای محیط و نه یخچال، البته تا زمانی که درب محصول باز نشود را ممکن کند.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید براینکه برخلاف تصور عوام، شیر استریل نگهدارنده و افزودنی ندارد، گفت: بهترین کیفیت شیرخام راهی خطوط تولید استریل می شود و تنها این فرآیند حرارت دهی و بخصوص بسته بندی در پاکت های خاص چند لایه است که اجازه ورود هوا و نور را نمی‌دهد، باعث می شود که امکان نگهداری شیر و جلوگیری از فساد آن تا چند ماه فراهم آید. به همین دلیل است که توصیه می شود برای شیر مدارس حتما از شیر استریل که نیاز به حمل و نقل سرد ندارد و کیفیت آن هم به دلیل لزوم رعایت استانداردها مشخص است و تخلف ناپذیر است، استفاده شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار