دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
پژوهشگران هلندی در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که شاید بتوان باکتری‌ها را ترغیب کرد تا از متان برق تولید ‌کنند.

به گزارش آوای خزر و به نقل از ساینس دیلی، تولید نیرو هنگام تصفیه محیط از گازهای گلخانه‌ای ممکن است با استفاده از باکتری‌ها قابل دستیابی باشد. میکروبیولوژیست‌های "دانشگاه رادبود" (Radboud University) هلند در یک پژوهش جدید نشان داده‌اند که می‌توان باکتری‌های مصرف‌کننده متان را در آزمایشگاه، به تولید انرژی ترغیب کرد.

این باکتری موسوم به "کاندیداتوس متانوپردنز"(Candidatus Methanoperedens)، از متان برای رشد کردن استفاده می‌کند و به طور طبیعی در آب‌های شیرین مانند دریاچه‌ها وجود دارد. در هلند، باکتری‌ها بیشتر در مکان‌هایی رشد می‌کنند که سطح و آب‌های زیرزمینی آنها آلوده به نیتروژن هستند زیرا برای تجزیه متان، به نیترات نیاز دارند.

پژوهشگران در ابتدا می‌خواستند در مورد فرآیندهای تبدیل شدن که در میکروارگانیسم رخ می‌دهند، بیشتر بدانند. همچنین، آنها کنجکاو بودند که آیا می‌توان از آن میکروارگانیسم برای تولید برق استفاده کرد یا خیر.

"کورنلیا ولته"(Cornelia Welte)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این امر می‌تواند برای بخش انرژی بسیار سودمند باشد. در تاسیسات بیوگاز کنونی، متان توسط میکروارگانیسم‌ها تولید و سوزانده می‌شود تا توربین را به حرکت درآورد و در نتیجه، نیرو تولید ‌کند. کمتر از نیمی از بیوگاز به نیرو تبدیل می‌شود و این حداکثر ظرفیت قابل دستیابی است. ما می‌خواهیم ارزیابی کنیم که آیا می‌توان با استفاده از میکروارگانیسم‌ها بهتر عمل کرد یا خیر.

یک باتری جدید

سایر میکروبیولوژیست‌ها نیز پیشتر نشان داده‌اند که می‌توان با استفاده از باکتری‌های "آناموکس"(Anammox) که طی این فرآیند به جای متان از آمونیوم استفاده می‌کنند، نیرو تولید کرد.

"هلین اوبوتر"(Heleen Ouboter)، از پژوهشگران این پروژه گفت: فرآیند مورد استفاده این باکتری‌ها اساسا یکسان است. ما نوعی باتری با دو پایانه ایجاد می‌کنیم که یکی از آنها پایانه بیولوژیکی و دیگری پایانه شیمیایی است. ما باکتری‌ها را روی یکی از الکترودها پرورش می‌دهیم که باکتری‌ها الکترون‌های حاصل از تبدیل متان را به آن ارائه می‌دهند.

پژوهشگران با استفاده از این رویکرد موفق شدند ۳۱ درصد از متان را به الکتریسیته تبدیل کنند اما هدف آنها رسیدن به راندمان بالاتری است. ولته گفت: ما تمرکز خود را بر بهبود سیستم ادامه خواهیم داد.

این پژوهش، در مجله "Frontiers in Microbiology" به چاپ رسید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: باکتری ، متان ، الکتریسیته ، برق
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار