• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 81535
  • تاریخ انتشار : 12 / 02 / 1401
  • زمان انتشار : 09:23
https://avayekhazar.ir/?p=81535

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

آوای خزر/ شیرین‌پلو از آن غذا‌هایی است که اغلب به‌خاطر سختی درست کردن، بیخیالش می‌شویم، اما این روز‌ها که در خانه‌ایم، فرصت مناسبی است که وقت بگذاریم و این غذای جذاب را درست کنیم.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۱ عددکامل

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: ۳ عدد

خلال پوست پرتقال: ۴ قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام: ۴ قاشق غذاخوری

زرشک: ۴ قاشق غذاخوری

هویج: ۳ عدد

گلاب: ۱/۳ پیمانه

روغن زیتون: به میزان لازم

زعفران: به میزان دلخواه

نمک: به میزان کافی

شکر: به میزان لازم

فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

شیرین پلو

۱. ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب ونمک خیس کنید.

۲. سپس سینه مرغ را با کمی آب در حدی که روی گوشت را بپوشاند و به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و همچنین یک عدد پیاز خرد شده می‌پزیم.

۳. در این فاصله خلال بادام و پسته را در گلاب خیس می‌کنیم. زرشک‌ها در آب خیس می‌کنیم و بعد ۲ عدد پیاز باقی مانده را رنده می‌کنیم و در یک تابه که روی حرارت قرار دادیم و مقداری روغن زیتون داخل آن ریختیم تا گرم شود تفت میدهیم تا سرخ شود.

۴. هویج‌ها را هم پوست می‌گیریم و به صورت خلال‌های ۲ سانتی متری خرد می‌کنیم و در یک تابه دیگر با کمی روغن تفت می‌دهیم تا هویج‌ها هم نرم شوند. بعد به هویج‌ها به اندازه ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری شکر به همراه کمی زعفران و نصف پیمانه آب اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌بندیم تا هویج‌ها خوب بپزد، ولی له نشوند و وقتی آب هویج بخار شد باز هم با همان روغنی که داخلش است کمی تفتش می‌دهیم.

۵. در مرحله بعد باید تلخی خلال پرتقال را از بین ببرید و برای این کار باید چند بار خلال‌ها را در آب بریزید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد چند بار در آب جوش بریزید و بعد از یکی دو بار قل زدن آب جوش را خالی کنید. در در مرحله آخر ۳ تا ۴ ق غ شکر و کمی زعفران داخل آن بریزید و بگذارید تا آب آن کم شود، ولی غلیظ نشود. بعد خلال‌ها را از آب جدا می‌کنیم و آب آن را کنار می‌گذاریم تا بعدا استفاده کنیم.

۶. در مرحله بعد مرغ پخته شده را از آب خارج می‌کنیم و به تکه‌های کوچک‌تر می‌بریم و این تکه‌ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس زرشک‌ها را هم از آب خارج می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و در کنار مرغ‌ها تفت می‌دهیم. دقت کنید بعد از اضافه شدن زرشک‌ها مدام هم بزنید تا زرشک نسوزد. سپس هویج و خلال پرتقال آماده شده را داخل تابه مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم. در این مرحله باید مواد را تست کنید تا اگر احتیاج به شیرینی بیشتری داشت به آن شکر یا همان آب شیرینی که از خلال پرتقال کنار گذاشتیم اضافه کنیم.

۷. در تابه را ببندید و اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در کنار هم بپزند و ترکیب شوند. بعد ار ترکیب شدن مواد خلال پسته و بادام را هم از گلاب خارج می‌کنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم تا با هم مخلوط شوند.

۸. برنج را آبکش می‌کنیم و بعد از اینکه دم کشید و خواستیم سرو کنیم مواد شیرین پلو را به صورت لایه به لایه در ظرف مورد نظر به همراه برنج میکشیم.

انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده
  • حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

سعید منصوری
//
حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

سعید منصوری
//
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

«وداع ساری با شهدای مظلوم تجاوز صهیونیستی»

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.