دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۳
برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی‌خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.

به گزارش آوای خزر،بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند ، تغییر رنگ و مزه می دهد و کپک می زند . بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند . 

مناسب ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای هستند زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی دهد . پس بهتر است پس از خرید لیمو های درشت و سالم و آبگیری آنها ، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه ای دردار بریزید.

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند./نمناک

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار