طرز تهیه سالاد اورزو یونانی

آوای خزر/ سالاد اورزو یونانی، یک سالاد ماکارونی مغذی و حاوی سبزیجات است.

 

می‌توانید آن را با کمی مرغ یا میگو پخته‌شده درست کنید. اگر می‌خواهید آن را حتی سالم‌تر بپزید، از ماکارونی سبوس‌دار به جای اورزو بر پایه سمولینا استفاده کنید.
این غذا مملو از طعم تازه مدیترانه‌ای است. می‌توانید آن را برای وعده ناهار دوست کنید، اما برای وعده شام هم مناسب است و با ماهی سالمون یا مرغ کبابی خوشمزه می‌شود.
احتمالا این غذا خیلی زود به یکی از دستور‌العمل‌های غذایی مورد علاقه شما تبدیل می‌شود.

مواد لازم برای سالاد اورزو یونانی
برای سالاد اورزو یونانی به این مواد نیاز دارید:

  • روغن زیتون
  • آب لیمو
  • سیر
  • نمک و فلفل
  • اورزو خشک
  • فتا
  • خیار
  • گوجه گیلاسی
  • زیتون
  • پیاز قرمز
  • ریحان و جعفری تازه

این سالاد مناسب برای 6نفر است.
زمان آماده‌سازی
20دقیقه

زمان پختن
10دقیقه

زمان کل برای تهیه آن
حدد 25دقیقه یا کمی بیشتر

 

جزئیات دقیق مواد لازم برای تهیه سالاد ارزو یونانی

  • یک‌سوم فنجان روغن زیتون
  • 3قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 1حبه سیر ریز شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شد
  • یک و یک‌چهار فنجان اورزو خشک
  • 1فنجان فتا خرد شده
  • 1عدد خیار متوسط و خرد شده
  • 297گرم گوجه گیلاسی نصف شده
  • یک‌دوم فنجان زیتون
  • یک‌دوم فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • 3قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • 3قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

دستورالعمل تهیه سس
در یک کاسه متوسط روغن زیتون، آب لیمو، سیر را با همزن بزنید و نمک و فلفل را مزه‌دار کنید و کنار بگذارید.

دستورالعمل پخت
در یک کاسه متوسط روغن زیتون، آب لیمو و سیر را با همزن بزنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
اورزو را طبق دستورالعمل‌های ذکر شده روی بسته بپزید، آبکش کنید و حدود 10ثانیه زیر آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
در همین حین سبزیجات (خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز، سبزی و زیتون) را خرد کنید.

می‌توانید این سالاد را فریز کنید، اما ممکن است کامل یخ نزند و یخ زدن یا نزدن آن به به مواد تشکیل‌دهنده آن بستگی دارد.

همه چیز را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید. سس را روی آن بریزید و اجازه دهید یکدست شود.

آیا می‌توانید سالاد پاستا را فریز کنید؟
بله می‌توانید این سالاد را فریز کنید، اما ممکن است کامل یخ نزند و یخ زدن یا نزدن آن به به مواد تشکیل‌دهنده آن بستگی دارد.
اگر سبزیجات ترد مانند خیار یا گوجه‌فرنگی در آن استفاده کرده‌اید پس منجمد کردن این سالاد را توصیه نمی‌کنیم، چون این سبزیجات به خوبی منجمد نمی‌مانند.
بنابراین سالاد ارزو با این دستور خاص بهتر است تازه سرو شود، نه منجمد.

این غذا چقدر در یخچال می‌ماند؟
این سالاد تا 2روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می‌شود.
اگر کمی خشک شد، می‌توانید کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

نکاتی برای درست کردن بهترین سالاد اورزو

  • به این سالاد نمک اضافی نزنید چون فتا و زیتون خودشان کاملا شور هستند.
  • هنگامی که پیاز قرمز را خرد کردید، اگر دوست دارید آن را زیر آب سرد شیر قرار دهید تا از تندی آن کم شود.
  • برای افزایش طعم، سالاد را به مدت 1ساعت در یخچال بگذارید تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود و طعم بگیرد.
  • اگر سالاد ماکارونی سرد دوست دارید، قبل از سرو 1 تا 2ساعت آن را در یخچال قرار بدهید.
  • برای بهتر شدن طعم آن از آب لیموی تازه استفاده کنید.

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *