دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۹
یک ربات طراحی و ساخته شده است که مانند یک انسان غذا می‌پزد و می‌تواند طعم آن را بچشد.

به گزارش آوای خزر، در پیشرفتی که اولین در نوع خود محسوب می‌شود، اخیراً طرحی منحصر به فرد از یک ربات هوش مصنوعی فاش شده است که می‌تواند درست مانند یک انسان، آشپزی کند و طعم غذا را بچشد.

جدیدترین گزارش‌ها حاکی از این هستند که محققان دانشگاه کمبریج با همکاری شرکت تولید کننده لوازم خانگی Beko، رباتی ساخته اند که می‌تواند کار آشپزی را انجام دهد و ویژگی آن توانایی طعم دادن به غذا‌هایی است که می‌پزد.

این ربات که "Robot Chef" نام دارد، برای چشیدن طعم غذا در مراحل مختلف آموزش دیده است تا ارزیابی کند که آیا غذا طعم دلخواه را دارد یا خیر. علاوه بر چشیدن، این سرآشپز رباتیک برای تهیه بسیاری از وعده‌های غذایی آموزش دیده است.

به گفته یکی از اعضای دپارتمان مهندسی دانشگاه کمبریج که در ساخت این ربات مشارکت داشته، اکثر آشپز‌های خانگی با مفهوم مزه کردن غذا در حین تهیه غذا آشنا هستند و این ربات نیز باید همین توانایی را داشته باشد و این همان چیزی است که در هنگام توسعه ربات روی آن کار شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: