دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
مشاور سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۳ بیمار مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که هر سه مورد درمان شده و بهبود یافته‌اند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، امین اسدی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۳ بیمار مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که هر سه مورد درمان شده و بهبود یافته‌اند. خوشبختانه مورد فوت ناشی از ابتلاء به CCHF نداشته‌ایم.

وی اعلام کرد که در فاز حاد بیماری، بین ۱۰ تا ۴۰ درصد احتمال دارد که بیمار فوت کند. تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد. بیماران باید در صورت مشاهده اولین علامت، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

اسدی اضافه کرد: بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، اولین بار در سال ۱۳۷۸ به طور رسمی و قطعی در کشور ما تأیید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو را نام برد.

وی افزود: جهت پیشگیری از این بیماری بایستی به موارد زیر اشاره کرد:
- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام
- خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام
- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز
- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی
- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال
- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدت دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)
- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته
- سمپاشی بدن دام و جایگاه و مبارزه با کنه‌های بدن دام از طریق بهبود جایگاه نگهداری دام‌ها

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار