دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۲
خمیر اسکون را با آرد گندم، آرد جو یا آرد جو دوسر تهیه می‌کنند. به صورت دایره‌ای یا مثلثی برش میخورند و به صورت تک نفره پخت و سرو می‌شوند.

آوای خزر/ اسکون ها، نان شیرینی‌های انگلیسی هستند که بافت نرمی بین نان و شیرینی دارند و معمولا به همراه خامه و مربا یا به همراه چای در وعده صبحانه و عصرانه میل می‌شوند.

اسکون نوعی نان شیرینی یا کیک حجیم انگلیسی است که معمولا از گندم یا بلغور درست می‌شود و شیرینی کمی دارد.

اسکون چیست؟

اسکون (به انگلیسی:Scone) بافتی بین نان و شیرینی دارند و جزو نان‌های سریع (به انگلیسی:Quick bread) طبقه بندی می‌شوند. برای دستور پخت نان‌های سریع از خمیر مایه استفاده نمی‌شود و نیازی به استراحت برای ور آمدن ندارند.

خمیر اسکون را با آرد گندم، آرد جو یا آرد جو دوسر تهیه می‌کنند. به صورت دایره‌ای یا مثلثی برش میخورند و به صورت تک نفره پخت و سرو می‌شوند.

از آنجا که اسکون شیرینی کمی دارد معمولا به همراه چای یا در کنار خامه یا کره به همراه مربا برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو میشوند. در قدیم برای تهیه اسکون‌ها به جای خمیر مایه از باترمیلک به عنوان ماده تخمیری استفاده می‌شد، ولی امروزه از جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن اسکون استفاده می‌شود.

مواد لازم اسکون نارگیلی

آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره سرد ۸۰ گرم
شیر نارگیل ¾ لیوان
عصاره وانیل ۳ تا ۴ قطره
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات تخته‌ای تلخ ½ لیوان
مواد کرم نارگیل
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد رویه اسکون نارگیلی
پودر نارگیل ۲ تا ۳ قاشق غذاخوریگ

 اسکون نارگیلی

طرز تهیه اسکون نارگیلی

آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

شکر و نمک را اضافه کرده درون غذاساز بریزید.

کره سرد را مکعبی خرد کنید و به غذاساز اضافه نمایید و میکس کنید تا حالت خرده نان بگیرد.

شیر نارگیل و وانیل را اضافه کرده هم بزنید.

خمیر را از غذاساز خارج کرده در کاسه قرار دهید.

شکلات تخته‌ای را ریز خرد کنید وبه همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید.

خمیر نباید گرم شود و روغن بیندازد.

روی میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به شکل شمش فرم د هید و به شکل مثلث برش بزنید.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر‌ها را با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

برای تهیه کرم نارگیلی پودر قند را الک کنید و به همراه شیرنارگیل و وانیل مخلوط نمایید و ۵ دقیقه با چنگال هم بزنید تا قوام بیاید.

پودر نارگیل را در تابه ریخته روی حرارت مدام هم بزنید تا برشته و طلایی شود.

اسکون‌ها را از فر خارج کرده روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود سپس با برس از کرم نارگیل رویشان بکشید و پودر نارگیل بپاشید./ ایسکانیوز

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار