دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۳۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳
گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید ایران با آماده کردن سانتریفیوژهای پیشرفته آی‌آر-۶ در سایت فردو، غنی‌سازی اورانیوم را تشدید می‌کند. آژانس گفته است که ایران اطلاع داده فرایند غیرفعال‌سازی را آغاز کرده، فرایندی که قبل از غنی‌سازی اورانیوم انجام می‌شود اما تهران مشخص نکرده که این آبشار در چه سطحی غنی‌سازی را انجام خواهد داد.

به گزارش آوای خزر، خبرگزاری رویترز نوشته است که به نسخه‌ای از گزارش جدید آژانس دست یافته؛ گزارشی که می گوید این آبشار سانتریفیوژ متشکل از ۱۶۶ ماشین است و دومین آبشار سانتریفیوژ آی‌آر-۶ محسوب می‌شود که در سایت فردو نصب شده، سایتی که در دل کوه‌ها واقع شده است.

به گفته آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آبشار سانتریفیوژ مورد اشاره ویژگی‌هایی دارد که امکان غنی‌سازی در درجه‌های مختلف را فراهم می‌آورد.

آژانس در ادامه گزارش محرمانه خود به کشورهای عضو این نهاد گفته است که ایران اطلاع داده فرایند غیرفعال‌سازی را آغاز کرده، فرایندی که قبل از غنی‌سازی اورانیوم انجام می‌شود، اما تهران مشخص نکرده که این آبشار در چه سطحی غنی‌سازی را انجام خواهد داد.

ایران به تازگی ۲۷ دوربین نظارتی آژانس در تاسیسات هسته‌ای تهران، نطنز و اصفهان را از کار انداخته است. این اقدام واکنشی به قطعنامه هفته گذشته شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تلقی می‌شود که در آن ایران به عدم همکاری با آژانس متهم شده است.

در این قطعنامه «ابراز نگرانی عمیق» شده که ایران در زمینه توضیح پیرامون منشاء ذرات اورانیوم یافت‌شده همکاری کافی نداشته است و از تهران خواسته شده که «بدون فوت وقت» با آژانس همکاری کند.

بازرسان آژانس تاکنون مدعی شناسایی سه محل «مشکوک» در ایران شده اند که یک مورد آن در مریوان، یک مورد در تورقوزآباد در حومه تهران، و یک مورد نیز در ورامین است.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها