دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲
اگر از علاقه‌مندان به کیک و شیرینی هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا حتما یک بار کیک دارچین را درست کنید؛ بدون شک با یک بار خوردن این کیک، به یکی از طرفداران پروپاقرص آن تبدیل خواهید شد. این کیک عطر بسیار دل‌چسبی داشته و شما می‌توانید آن را به همراه چای یا قهوه میل کنید.

آوای خزر/ در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه کیک دارچین را به شما آموزش دهیم که حتما آن را دوست خواهید داشت.

‍‍‍‍‍‍
 
 

مواد لازم

مواد مقدار

آرد سفید ۲ پیمانه / ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر سفید سه‌چهارم پیمانه
تخم‌مرغ ۴ عدد
کره‌ی ذوب شده ۵۰ گرم
دارچین یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل شکری یک قاشق چای‌خوری

مناسب برای: ۸ نفر

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه کیک دارچین؛ خوش‌عطر و خوشمزه

طرز تهیه کیک دارچین

۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داغ شود.
۲- نصف پیمانه شکر قهوه‌ای را داخل ظرف بریزید و به آن ۵۰ گرم کره‌ی ذوب شده اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری دارچین و ۲ قاشق غذاخوری آرد نیز به آن اضافه و مخلوط کنید تا کاملا یک دست شود و مواد را کنار بگذارید.
۳- ۴ عدد تخم‌مرغ درشت هم دمای محیط را داخل ظرف همزن بشکنید. سه‌چهارم پیمانه شکر به همراه یک قاشق چای‌خوری وانیل شکری به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. مواد را تا زمانی که بافت آن کرمی، پفکی و سفت شود با همزن مخلوط کنید.
۴- نصف پیمانه شیر گرم یا هم دمای محیط و نصف پیمانه روغن را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. مایه آماده شده را به ظرف مناسب منتقل کنید.
۵- دو پیمانه آرد سفید را با یک قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر مخلوط کنید. در دو مرحله آرد را به مایع کیک اضافه کرده و به صورت دورانی باهمزن دستی مخلوط کنید.
۶- نصف مایه کیک را داخل قالب ۲۸ که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید و سپس مایع دارچینی را که داخل قیف ریخته شده است را رو کیک بریزید و در نهایت باقی‌مانده مایع کیک را در قالب بریزید. می‌توانید مقداری از مایع دارچینی را روی کیک بریزید و با سیخ چوبی آن را فرم دهید.
۷- کیک را در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک کامل بپزد.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: