• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 84848
  • تاریخ انتشار : 09 / 05 / 1401
  • زمان انتشار : 09:57
https://avayekhazar.ir/?p=84848

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

آوای خزر/ جای جای ایران عزیزمان پر هست از فرهنگ‌های غذایی متنوع که هر کدام به تنهایی عالی و منحصر به فرد هستند. یکی از این اقلیم‌های فوق العاده غرب کشور هست که می‌توانیم از خوراک‌ها و غذا‌هایی که در آن منطقه طبخ می‌شود کمال استفاده را بکنیم و گه گاهی آن‌ها را جایگزین غذا‌های روتین و همیشگی مان کنیم.

مواد لازم برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی:

مرغ تکه شده ۸۰۰ تا ۱ کیلو گرم
پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
سیب زمینی مکعبی ریز خرد شده ۲ عدد متوسط
شوید (شبت) تازه یا خشک شده ۱۰۰ گرم
زعفران سائیده ۱/۴ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره به میزان لازم
کشمش پلویی ۱/۳ پیمانه
روغن مایع برای سرخ کردن کمی

سیب پلو کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاه:

قبل از اینکه فرآیند طبخ کردن را شروع کنیم برنج پاک کرده را شسته و برای ۱ تا دو ساعت خیس می‌کنیم. تکه‌های مرغ را که برای لذیذتر شدن آن می‌توانیم از ران مرغ استفاده کنیم. تکه‌های مرغ را همراه با نمک و پودر فلفل سیاه مزه دار می‌کنیم.

بهتر است تکه‌های مرغ را نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهیم تا کاملاً طعم دار شوند. حالا داخل یک قابلمه مناسب ۲ پیمانه آب ریختیم و روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید و بعد پیازی را که خلالی خرد کردیم را اضافه می‌کنیم؛ و بعد تکه‌های مرغ مزه دار شده را اضافه می‌کنیم، کمی زردچوبه به آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تکه‌های مرغ بپزد.

بعد از زمان داده شده مرغ‌ها را از آب خارج می‌کنیم. می‌توانیم آن‌ها را داخل آبکشی بریزیم تا کاملاً آب اضافی آن گرفته شود. حالا مرغ‌های پخته شده را در تابه‌ای که مقداری روغن داخل آن ریختیم قرار می‌دهیم و آن‌ها را سرخ می‌کنیم تا دو طرف آن طلایی شود.

مرغ‌های سرخ شده را فعلاً کنار می‌گذاریم. حالا نوبت سرخ کردن سیب زمینی‌هایی هست که آن را به صورت مکعبی در ابعادی به اندازه تقریبی ۱ سانتی متر برش زدیم.

۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. کره را به آب اضافه می‌کنیم.

وقتی آب به جوش آمد مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و تا برنج خوش رنگ‌تر شود و سپس برنج را اضافه می‌کنیم و زیر حرارت را بالا می‌بریم تا آب برنج کاملاً بخار شود. اگر به برنج موقع خیس دادن آن نمک اضافه نکرده بودیم، مقدار مناسبی نمک هم به آب برنج اضافه می‌کنیم.

زمانی که آب برنج تبخیر شده بود سیب زمینی‌های سرخ شده را همراه با شوید خرد شده به برنج اضافه می‌کنیم.

برنج را همراه با سیب زمینی و شوید مخلوط می‌کنیم و تکه‌های مرغ سرخ شده را روی برنج می‌چینیم.

درب قابلمه را قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا بخار برنج بالا بیاید در این فاصله زعفران را با دو قاشق سوپخوری آب جوش دم می‌کنیم و بعد در گوشه‌ای از سیب پلو می‌ریزیم. حالا اجازه می‌دهیم تا برنج کاملاً بپزد و دم بکشد. در این فاصله کشمش‌ها را که از قبل خیس کردیم را همراه با مقدار کمی روغن روی شعله با حرارت ملایم حدوداً ۱ دقیقه تفت می‌دهیم.

وقتی برنج دم کشید، قسمت زعفرانی پلو را جدا کنید و سیب پلو را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و بعد پلوی زعفرانی را همراه با کشمش‌های تفت داده شده روی غذا می‌ریزیم و مقداری زیره هم می‌پاشیم و برای تزئین هم از چند شاخه کوچک شوید تازه استفاده می‌کنیم. سیب پلو ما آماده سرو کردن هست. ان شاءالله آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید./ ایسکانیوز

انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده
  • حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

سعید منصوری
//
حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

سعید منصوری
//
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

«وداع ساری با شهدای مظلوم تجاوز صهیونیستی»

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.