دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
نایب رئیس هیئت نجات غریق مازندران:
نایب رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران از غرق شدن پنج نفر در دریای استان خبر داد و گفت: دو نفر از این افراد فوتبالیست هستند.

به گزارش آوای خزر،  ندا باقری با بیان اینکه پنج نفر در آب‌های ساحلی استان مازندران غرق شدند و جان خود را از دست دادند که این تعداد غریق در یک روز در استان، کم سابقه بوده است، افزود: از این تعداد ۲ نفر در بخش بهنمیر، یک نفر در رامسر، یک نفر در نشتارود و یک نفر در نوشهر غرق شدند.

وی تصریح کرد: ۲ نفر غرق شده در آب‌های ساحلی بهنمیر بابلسر، دو بازیکن تیم فوتبال نونهالان راه آهن تهران بودند که برای اردوی آمادگی به می‌رود بابلسر آمده و طعمه امواج دریا شدند.

نایب رئیس هیئت نجات غریق استان مازندران خاطر نشان کرد: اسامی دو نفر غرق شده در آب‌های ساحلی بهنمیر ب شامل امیر رضا فلاح ۱۴ ساله از بابل و امیر حسین فرهادی ۱۴ ساله از نیشابور است و فرد غرق شده در رامسر هم یکی از افراد تبعه افغانستان بود که در محدوده خارج از طرح دریا مشغول شنا بود و به علت ناآشنا بودن با فن شنا، جان خود را از دست داد.

نایب رئیس هیئت نجات غریق استان مازندران خاطر نشان کرد: از ابتدای آغاز اجرای طرح دریا در مازندران از اول خرداد ۱۴۰۱ تاکنون ۷۵۱ نفر در آب‌های ساحلی استان از خطر غرق شدن نجات یافتند که از این تعداد ۵۶۸ نفر آقا و ۱۸۳ نفر خانم بودند.

باقری به افراد بومی و مسافران و گردشگران توصیه کرد: حتماً" در مکان‌های مربوط به طرح دریا شنا کنند و به توصیه‌های ناجیان غریق و مأموران نیروی انتظامی توجه کنند تا شاهد صحنه‌های دلخراش غرق شدن در دریا و آب‌های دیگر نباشیم./مهر

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار