دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۰
انار کالری و چربی کمی دارد، اما در عین حال فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی را در خود جای داده است. این میوه همچنین حاوی مقداری پروتئین است. انار با پتانسیل حمایت از وضعیت سلامتی، سیستم ایمنی تا عملکرد مغز را حمایت می‌کند و ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم را دارد. همین امر در خصوص روغن هسته انار نیز صدق می‌کند.

آوای خزر/ انار کالری و چربی کمی دارد، اما در عین حال فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی را در خود جای داده است. این میوه همچنین حاوی مقداری پروتئین است.

انار با پتانسیل حمایت از وضعیت سلامتی، سیستم ایمنی تا عملکرد مغز را حمایت می‌کند و ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم را دارد. همین امر در خصوص روغن هسته انار نیز صدق می‌کند. این ترکیب چه به صورت موضعی و چه در قالب مکمل‌های دارویی فواید بسیاری برای بدن دارد. مکمل‌های حاوی روغن هسته انار از طریق داروخانه‌های سراسر کشور قابل تهیه هستند.

همه چیز درباره خواص روغن هسته انار

نکاتی که در ادامه بررسی می‌شوند با استناد به مقالات منتشر شده توسط مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا جمع آوری شده اند:

سرشار از مواد مغذی

به طور کلی انار کالری و چربی کمی دارد، اما در عین حال فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی را در خود جای داده است. این میوه همچنین حاوی مقداری پروتئین است.

ارزش تغذیه‌ای دانه‌ها در یک انار متوسط (۲۸۲ گرم) به صورت زیر است:

- کالری: ۲۳۴

- پروتئین: ۴.۷ گرم

- چربی: ۳.۳ گرم

- کربوهیدرات: ۵۲ گرم

- قند: ۳۸.۶ گرم

- فیبر: ۱۱.۳ گرم

- کلسیم: ۲۸.۲ میلی گرم یا ۲ درصد از میانگین مقدار مواد مغذی مورد نیاز روزانه (DV)

- آهن: ۰.۸۵ میلی گرم یا ۵ درصد از DV

- منیزیم: ۳۳.۸ میلی گرم یا ۸ درصد از DV

- فسفر: ۱۰۲ میلی گرم یا ۸ درصد DV

- پتاسیم: ۶۶۶ میلی گرم یا ۱۳ درصد از DV

- ویتامین ث: ۲۸.۸ میلی گرم یا ۳۲ درصد از DV

- فولات (ویتامین B۹): ۱۰۷ میکروگرم یا ۲۷ درصد از DV

در مقابل نصف فنجان (۸۷ گرم) دانه، ۷۲ کالری، ۱۶ گرم کربوهیدرات، ۳.۵ گرم فیبر، ۱ گرم چربی و ۱.۵ گرم پروتئین را در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد.

همه چیز درباره خواص روغن هسته انار

غنی از آنتی اکسیدان‌ها

آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند. رادیکال‌های آزاد همیشه در بدن وجود دارند، اما تجمع بیش از حد آن‌ها می‌تواند مضر باشد و به انواع بیماری‌های مزمن منجر شود.

خود انار و روغن به دست آمده از دانه‌های آن سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات پلی فنلی است که از این آسیب محافظت می‌کند. عناصر فعال زیستی با فعالیت آنتی اکسیدانی بالا که در انار یافت می‌شوند، عبارت اند از پونیکالاجین ها، آنتوسیانین‌ها و تانن‌های قابل هیدرولیز.

دریافت آنتی اکسیدان‌ها از سبزیجات و میوه‌هایی مانند انار یک راه عالی به منظور حمایت از سلامت کلی بدن و کمک به پیشگیری از بیماری‌ها است.

جلوگیری از التهاب

التهاب کوتاه مدت پاسخ طبیعی بدن به عفونت و آسیب است. با این حال چنین التهابی در صورت عدم درمان می‌تواند مشکل ساز شود.

التهابی که جدی گرفته نشود به بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت نوع ۲، سرطان و آلزایمر منجر خواهد شد. مصرف مکمل‌های دارویی حاوی روغن هسته انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با افزایش خطر بیماری‌های مذکور کمک کند.

این عملکرد تا حد زیادی به ترکیباتی به نام پونیکالاجین نسبت داده می‌شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در مطالعات لوله آزمایش و حیوانی هستند. در برخی از مطالعات انسانی نیز نشان داده شده که مصرف آب انار و مکمل‌ها می‌توانند نشانگر‌های التهاب را در بدن کاهش دهند.

همه چیز درباره خواص روغن هسته انار

خواص ضد سرطانی

برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که ترکیبات موجود در میوه، آب و همچنین روغن دانه انار می‌توانند به کشتن سلول‌های سرطانی یا کاهش سرعت گسترش آن‌ها در بدن کمک کنند.

هم مطالعات آزمایشگاهی و هم مطالعات انسانی حاکی از آن هستند که انار ممکن است به مبارزه با التهاب و کند کردن رشد سلول‌های سرطانی کمک کند. در واقع این میوه اثرات ضد توموری در سرطان‌های ریه، سینه، پروستات، پوست و روده بزرگ از خود نشان داده است.

سایر تحقیقات حیوانی تایید می‌کنند که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد یاری می‌رساند. طبق یک مطالعه قدیمی‌تر در لوله آزمایش، روغن هسته انار ممکن است برای کند کردن رشد یا حتی مرگ سلول‌های سرطانی پروستات نیز مفید باشد.

کمک به سلامت قلب

شواهدی وجود دارند مبنی بر این که میوه‌های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.

مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که عصاره انار استرس اکسیداتیو و التهاب در شریان‌ها را کاهش داده، فشار خون را مرتفع و به مبارزه با تصلب شرایین کمک می‌کند؛ تجمع پلاک در شریان‌ها که می‌تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود.

در یک پژوهش معتبر به افراد مبتلا به بیماری قلبی روزانه ۲۲۰ میلی لیتر آب انار به مدت ۵ روز داده شد. این ترکیب به طور قابل توجهی دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگر‌های زیستی خاصی را در خون کاهش داد که تایید کننده اثر محافظتی بر سلامت قلب هستند.

از جمله دیگر مزایای ویژه دانه‌های انار، آب آن و به خصوص روغن هسته انار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- حفاظت از سلامت دستگاه ادراری

- پروفایل ضد میکروبی

- بهبود استقامت ورزشی

- تقویت عملکرد مغز

- ارتقا سلامت دستگاه گوارش

منبع: عصرایران

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها