دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
مافین گوشت قلقلی، یک غذای شیک و خوشمزه است که همه از خوردن آن لذت خواهند برد. این غذا را می‌توانید برای مهمانی‌های ساده یا دورهمی‌های عصرگاهی تهیه کنید.

به گزارش آوای خزر، مافین گوشت قلقلی، یک غذای شیک و خوشمزه است که همه از خوردن آن لذت خواهند برد. این غذا را می‌توانید برای مهمانی‌های ساده یا دورهمی‌های عصرگاهی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مافین گوشت قلقلی

دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

نصف پیمانه خرده‌های نان تست

نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده

نصف پیمانه هویج رنده شده

۱/۳ پیمانه پیاز خرد شده

۳ قاشق غذاخوری کچاپ

یک قاشق غذاخوری خردل

یک قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی با طعم سیر و فلفل

دو حبه سیر رنده شده

۹۰۰ گرم گوشت‌ چرخ‌کرده

نصف پیمانه کچاپ

یک چهارم پیمانه سس آلو

یک قاشق چایخوری پودر چیلی

۶۸۰ گرم خامه ترش

نصف پیمانه پنیر چدار یا پارمسان رنده شده

پیاز خرد شده

طرز تهیه مافین گوشت قلقلی ؛ غذایی خوشمزه و شیک که راحت درست می‌شود

طرز تهیه مافین گوشت قلقلی

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، قارچ، هویج، پیاز، ۳ قاشق غذاخوری کچاپ، خردل، سس گوجه‌فرنگی با طعم فلفل و سیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

۲. حدود ۱/۳ پیمانه مخلوط گوشت را در قالب‌های مافین بریزید. قالب‌ها را درون تابه بزرگی قرار دهید.

۳. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه کچاپ، سس آلو و پودر چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر کدام از گوشت‌ها بریزید.

۴. آنها را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا گوشت به طور کامل مغزپخت شود.

۵. در این فاصله پوره سیب‌زمینی درست کنید. با اسکوپ کوچک بستنی، پوره‌های سیب‌زمینی را به صورت گرد روی گوشت‌ها بگذارید. روی آنها پنیر بپاشید و دوباره قالب را به مدت ۵ دقیقه به فر برگردانید تا پنیرها آب شوند.

۶. آنها را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازکوهی خرد شده تزئین و سرو کنید./برترین‌ها

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار