دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۲۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
این خمیر به دلیل نداشتن خمیر مایه فوق‌العاده سریع آماده می‌شود و شما نیاز به ابزار خاصی ندارید و فقط لازم است مواد پیراشکی را در یک قیف ساده یا زیپ کیپ بریزید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

آوای خزر/ پیراشکی موزی یکی از انواع پیراشکی‌های فوق العاده ساده و خوشمزه است و شما می‌توانید به سادگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آن را در خانه تهیه کنید. اگر طرفدار موز در شیرینی و کیک‌ها هستید این پیراشکی فوری با طعم موز را حتما امتحان کنید. 

مواد لازم برای تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه

  • موز ۱ عدد
  • آرد ۱ پیمانه
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه

مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. در ادامه مواد را با کمک پیمانه یا لیوان دسته‌دار فرانسوی اندازه‌گیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. داخل یک شیرجوش مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه تخم‌مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط و تخم‌مرغ از لختگی خارج شود. سپس موز را داخل یک کاسه بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید تا پوره شود. می‌توانید از پوره‌کن یا گوشتکوب برقی استفاده نمایید.

پیراشکی ده دقیقه‌ای با سه قلم مواد برای کدبانوی خانه

مرحله سوم

در ادامه موز له‌شده را به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید. مخلوط آرد تهیه‌شده را به تدریج به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند. مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید یا می‌توانید از زیپ کیپ به‌جای قیف استفاده نمایید.

مرحله چهارم

نوک قیف را قیچی و داخل روغن داغ سرخ کنید و اجازه دهید تا طلایی شود. سپس روی دستمال روغن‌گیر و داخل دیس قرار دهید. به دلخواه سس شکلاتی روی آن بریزید و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید. 

پیراشکی ده دقیقه‌ای با سه قلم مواد برای کدبانوی خانه

نکات کلیدی در تهیه پیراشکی موزی بدون خمیر مایه

  • این پیراشکی روغن کمی جذب می‌کند و بهتر است از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید.
  • مواد را بیش از اندازه هم نزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
  • بهتر است از آرد سفید شیرینی‌پزی برای تهیه این پیراشکی استفاده کنید.
  • اگر مواد خیلی شل بود کمی به آن آرد بزنید و اگر خیلی سفت بود می‌توانید ماست اضافه کنید./دلتا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار