دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸
حیدرپور در آخرین سخنرانی خود اعلام کرد
حیدرپور در آخرین سخنرانی خود به عنوان رییس سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد که در تشنگی اراضی کشاورزی ساری، میاندرود و جویبار، شرکت آب منطقه‌ای مازندران نسبت به بسته نگه داشتن دریچه آب سد شهید رجایی اقدام کرده است.
‌به گزارش آوای خزر از ساری، دلاور حیدرپور صبح امروز در مراسم معارفه خود اظهار داشت: ما بدهکار کشاورزان هستیم. باید آنها را ویژه ببینیم و نیاز به کار جهادگونه همانند سالهای اوایل انقلاب داریم.

وی افزود: بیش از 2 هزار کیلومتر راه روستایی تا سال 80 ساخته شد و تاکنون 2500 کیلومتر راه روستایی آسفالت شد. 29 هزار حلقه چاه کشاورزی نیز برقدار شده است.

رییس سابق جهاد کشاورزی مازندران گفت: 320 هزار بهره بردار کشاورزی در مازندران داریم که 63.5 درصد آنها زیر یک هکتار زمین دارند یعنی در مجموع هر کشاورز با هزار متر زمین در حال فعالیت است.

این مسوول بیان کرد: همکاران ما در مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان وضعیت خوبی ندارند و مواردی که به عنوان انگیزه بوده باید احیا شود.

حیدرپور اظهار داشت: برابر آیین نامه گفته شده 45 درصد از متقاضیان سیستم کارا از کشاورزان باشند اما تا امروز 75 درصد طرحهای ثبت نامی در این سامانه از متقاضیان جهاد کشاورزی هستند.

وی از شهیدی فر خواست تا بیش از گذشته کمر همت ببندد و به حل مسائل کشاورزی با توجه به اینکه استاندار پیگیری هم داریم؛ بپردازد.

رییس سابق جهاد کشاورزی با بیان اینکه مازندران اول و آخرش کشاورزی است و بعد سایر بخش ها است، افزود: اگر کشاورزی رشد کند میتوان اگروتوریسم و صنعت را رونق داد.

این مسئول با انتقاد از اینکه با کمبود آب و سوخت به سراغ جهاد می آیند در حالیکه آب متولی دارد، اظهار داشت: آب در پشت سد شهید رجایی مانده و این در حالی است که زمینهای کشاورزی خشک شده اند. اکنون 54 میلیون مترمکعب آب پشت سد داریم اما آب منطقه ای میگوید هر کشاورز 450 هزار تومان پرداخت کند تا دریچه سد را باز کنم.

وی ادامه داد: درست است که بهای آب را باید داد اما پا را روی خرخره کشاورز نگذاریم، هر چند همکاری بسیار خوبی با آب منطقه ای داریم اما قرار بود زمانیکه 51 میلیون مترمکعب آب پشت سد داشتیم؛ آب کشاورزی تامین شود اما اکنون سه میلیون مترمکعب بر حجم آن اضافه شده است و همکاری نشد _ البته آب منطقه ای اعلام کرده است: شب گذشته دریچه سد را باز کردیم. امیدواریم دچار مشکلات نشوند.

حیدرپور تصریح کرد: در دی ماه قرار بود 7 تا 9 میلیون مترمکعب و تا اردیبهشت 19 میلیون مترمکعب آب را به اراضی کشاورزی برسانند. اما اکنون زمین کشاورزی خشک شده است. قرار بود 51 میلیون مترمکعب را مدیریت کنیم که مزارع آسیب نبینند.


رییس سابق سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی درخواست کردیم که 5 هزار و 700 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران کشت نشود و از طرفی 11 هکتار از اراضی دچار استرس آبی هستند. برخی از مزارع کاشته شده و 320 هکتار خشک شدند.

 وی گفت: مراکز خدمات کشاورزی امید من هستند. مشکلات زیادی دارند، هر دو نفر و بعضا تا 3 نفر یک کامپیوتر دارند. راه نجات کشاورزی تقویت مراکز خدمات است. روحیه کار در مراکز جهاد وجود وارد و 650 جوان لیسانس و فوق لیسانس در این مجموعه ها مستقر هستند که باید حمایت شوند.

حیدرپور در پایان با تقدیر از همکاران خود و زحمات کشاورزان که تاکید دارد به آنها بدهکار است، گفت: حق شما و جبران زحمات شما بیشتر است و باید بیش از پیش تلاش داشته باشیم.

انتهای پیام: 1354
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار