دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
«شاعری» در گفتگو با آوای خزر عنوان کرد
عضو مجمع نمایندگان مازندران پیشنهاد داد که استاندار جدید مازندران برای توسعه و آبادانی بهتر این استان مواردی را در بخش کشاورزی، صنعت، گردشگری، محیط زیست و مدیریت منابع آب رعایت و برنامه اقدام 3 ساله را تدوین کند.
5 اولویت پیشرفت مازندران که استاندار جدید باید رعایت کند

علی‌محمد شاعری در گفتگو با آوای خزر با تبریک انتصاب احمد حسین‌زادگان به سمت استاندار مازندران اظهار داشت: ایشان یک نیروی بومی است و قطعا انگیزه خوبی می تواند برای پیشرفت و توسعه استان داشته باشد. همه ما نمایندگان، علما، بخش خصوصی، بانک ها، آحاد مردم و فعالان سیاسی و اقتصادی باید کمک کنند تا او در انجام ماموریتش موفق شود و بتواند چالشهای پیش روی استان را حل کند.

وی با بیان اینکه پایه ریزی توسعه استان به صورت دانش‌بنیان مهمترین رویکردهایی است که آقای حسین زادگان می تواند داشته باشد، تصریح کرد: در توسعه دانش بنیان تکیه بر استفاده هرچه بیشتر از فناوری های نوین در بخش های کشاورزی، خدمات و صنعت در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: در دنیای امروز به عنوان مثال توسعه کشت گلخانه ای و پرورش ماهیان دریایی در قفس، توسعه شرکت های دانش‌بنیان با استفاده از امکانات صندوق شکوفایی و نوآوری در کشور، استفاده از نخبگان خلاق، توسعه شرکتهای تجاری اینترنتی و استفاده از پارکهای علم و فنآوری و بهره گیری از فعالان بخش خصوصی از اهمیت بالایی برخوردار است و به نظر من یکی از رویکردهای مهم آقای حسین‌زادگان می تواند همین موارد باشد.

این نماینده مجلس بیان کرد: تجربه های گذشته نشان داده است که مدیریت دولتی در دنیا منسوخ شده، دولت نه اعتبار کافی برای توسعه کشور دارد و نه نیروهای دولتی انگیزه کافی دارند؛ اگر ما بخواهیم کشور و استان را توسعه دهیم؛ باید از فعالان بخش خصوصی، مشارکت بانکها و تعاونی ها و مشارکت عمومی نیز به صورت مناسب استفاده کنیم.

* توجه به صنعت و تجارت

شاعری با اشاره به اینکه مازندران توانمندیهای بسیار مهمی در بخش صنعت و تجارت دارد، تاکید کرد که منطقه ویژه تجاری امیرآباد یک ظرفیت مهم برای توسعه صادرات و واردات مورد نیاز کشور است، این بندر از زیرساختهای حمل و نقل و تخلیه و بارگیری و همینطور سیلوهای مدرن، با ظرفیت 7 میلیون تن تخلیه و بارگیری کالا برخوردار بوده و ما باید از ظرفیت این منطقه به لحاظ نزدیکی با 4 کشور آسیای میانه استفاده حداکثری داشته باشیم.

* توجه به گردشگری

وی با اشاره به دیگر ظرفیت مهم مازندران یعنی گردشگری بیان کرد: گردشگری آسان‌ترین و کم‌هزینه ترین روش برای ایجاد اشتغال و تحقق رشد اقتصادی مورد نظر در برنامه ششم توسعه است. ما باید زیرساختهای مناسب را در این بخش مخصوصا در شرق مازندران ایجاد کنیم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه ادامه داد: از ظرفیت‌های گردشگری شرق مازندران تاکنون استفاده مناسبی نشد. ظرفیت های بسیار مهمی در بحث طبیعی و میراثی وجود دارد که بایستی از آنها استفاده شود زیرا تاکنون رویکرد اصلی گردشگری مازندران به سمت غرب استان بوده و شرق مازندران در این بخش مغفول مانده است.

وی اظهار داشت: توجه به صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، ما اکنون حدود 6 میلیون تن محصول کشاورزی داریم که بسیاری از این محصولات خام‌فروشی یا تازه‌خوری می شود.

* توسعه صنایع تبدیلی

شاعری تصریح کرد: ما می توانیم با توسعه صنایع تبدیلی علاوه بر ایجاد اشتغال ارزش افزوده و البته درآمد مردم را بالا ببریم. اکنون در بحث برنج، مرکبات، هلو، کیوی، انار، انجیر و سایر محصولات مثل گیاهان دارویی نیازمند احداث واحدهای صنعتی پیشرفته هستیم و به علت نبود این صنایع، بخش قابل توجهی از محصولات ما از بین می رود یا به صورت خام به سایر استانها و کشورها صادر می شود.

وی افزود: بنابراین می بایست توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و کشاورزی دانش بنیان در اولویت قرار بگیرد.

* مدیریت منابع آب

شاعری موضوع مهم دیگر در استان را بحث مدیریت آب عنوان و خاطرنشان کرد: علیرغم بارندگی های خوبی که داریم به علت فراهم نشدن زیرساخت های مناسب برای مهار آبهای سطحی اکنون حدود 10 درصد آبهای سطحی در پشت سدها جمع می شود. فاضلاب ها رها شده و سبب آلودگی آبهای زیرزمینی می شود. لذا از استاندار جدید می خواهیم که تکمیل پروژه های آب و فاضلاب شهری و تکمیل ساختمان سدهای نیمه تمام با هدف مدیریت منابع آب استان از اولویت های دیگر ایشان باشد.

* حفاظت از محیط زیست

وی با تاکید بر حفاظت از محیط زیست استان مازندران گفت: روزانه حدود 3 هزار تن پسماند در استان جمع آوری می شود و بعضاً در جنگل ها ، کنار رودخانه و کنار سواحل رها شده و مدیریت درستی نمی شود، آقای حسین‌زادگان اگر بتواند پسماند را در مازندران مدیریت کند می‌تواند یادگاری خوبی از خود در استان به جا بگذارد.

* توجه به واحدهای صنعتی

این نماینده مجلس با اشاره به بخش صنعت که اولویت مهمی برای استان استف اظهار داشت: اکنون بسیاری از واحدهای صنعتی در شهرک ها به صورت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمده اند، در سال گذشته حدود 12 هزار نفر بیکار شدند. استاندار مازندران در این بخش بایستی اولویت خود را حفظ اشتغال و پس از آن تلاش برای ایجاد فرصت های جدید اشتغال قرار بدهد.

وی ادامه داد: بیش از 120 هزار فارغ التحصیل بیکار داریم که بیش از 70 درصد این فارغ التحصیلان مدارک بالای کارشناسی دارند و آقای حسین زادگان باید تلاش کند بیکاران را با استفاده از رویکردهای نوین توسعه که در دنیا تجربه شده مشغول کند و بانکها در این رابطه می توانند کمک خوبی برای استاندار باشند.

* سخن آخر

وی در پاسخ به اینکه فضای مازندران سیاسی است و آقای حسین زادگان نیز بومی هستند و این موضوع ممکن است چالشهایی را ایجاد کند، از اینرو شما چه توصیه ای برای ایشان دارید؟ اظهار داشت: توصیه ام به استاندار این است که وارد حاشیه های سیاسی نشوند و ماموریت اصلی خودشان را بر اولویت های 5 گانه استان متمرکز کنند. یک برنامه اقدام را برای 3 سال آینده تهیه کنند و اولویت اصلی این برنامه نیز بر رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم متمرکز باشد.

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار