دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶

آوای خزر: یک صیفی نارنجی خوشرنگ و خوشمزه و تنبل که در فصول سرد سال حسابی محبوب می‌شود. «کدو تنبل» یا «کدو حلوایی» از جمله محبوب‌ترین میوه‌ها در سرتاسر دنیاست که در ماه اکتبر به خاطر جشن هالووین و ایفای نقش به عنوان یکی از نمادهای هالووین اسمش حسابی بر سر زبان‌ها می‌افتد. ۲۶ اکتبر روز جهانی «کدو حلوایی» است. از این میوه خوشرنگ برای درست کردن انواع شیرینی، دسر و سوپ استفاده می‌کنند. طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی با شیر به سبک «شیرینی پای» و طرز تهیه خمیر پاستری برای درست کردن انواع شیرینی و تارت را از سایت inspired taste در آوای خزر بخوانید.

 

 

 

تاریخچه شیرینی پای یا کیک کدو حلوایی

 

طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر+ طرز تهیه خمیر پاستری شیرینی‌پزی

 

کیک کدو حلوایی یکی از پرطرفداترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها برای روزهای سرد سال است. نخستین بار در قرن ۱۶ میلادی این انگلیسی‌ها بودند که طبق رسوم دیرینه و عادت به تهیه شیرینی و پای از انواع و اقسام میوه‌های فصل، از کدو حلوایی برای تهیه پای کدو حلوایی استفاده کردند. جالب است بدانید که کدو حلوایی ۵۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح در آمریکایی مرکزی کشت و برداشت شده بود.

اما کیک کدو حلوایی به شکل امروزی نخستین بار در قرن ۱۸ و البته به صورت عمومی‌تر در قرن ۱۹ میلادی در ایالات متحده آمریکا طبخ شد. کیک یا شیرینی پای کدو حلوایی به سرعت آن‌قدر در آمریکا و ایالات متحده محبوب شد که به شیرینی اصلی عید شکرگذاری تبدیل شد و برای راحتی کار کنسروهای پوره کدو حلوایی هم به بازار آمدند.

پیشنهاد ما به شما این است به دلیل وفور کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان تهیه کیک کدو حلوایی را به عنوان یک شیرینی کلاسیک و سنتی در منزل از دست ندهید.

 

مواد لازم برای تهیه تارت کیک کدو حلوایی با شیر

 

طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر+ طرز تهیه خمیر پاستری شیرینی‌پزی

 

تخم‌مرغ: ۳ عدد بزرگ

شکر آسیاب شده: ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)

شکر قهوه‌ای سبک: ۱/۳ پیمانه (۶۵ گرم)

شیر: ½ لیوان

کدو حلوایی تازه و پوره شده: ۲ پیمانه (۴۴۰ گرم)

خامه سنگین قنادی: ¾ پیمانه

عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

دارچین: ۱و نیم قاشق مرباخوری

زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری

میخک آسیاب شده: ¼ قاشق مرباخوری

نمک کاشر: ¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پاستری برای پخت انواع شیرینی

 

طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر و بدون ماست

 

برای تهیه کیک کدو حلوایی بهتر است از خمیر پاستری استفاده کنید. خمیر پاستری برای تهیه انواع شیرینی خشک مجلسی و انواع شیرینی خشک مدرن و انواع تارت و شیرینی فانتزی جدید استفاده می‌شود.

 

 مواد لازم برای تهیه خمیر پاستری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پاستری برای تهیه انواع شیرینی

 

آرد: ۵۰۰ گرم

کره سرد بدون نمک خرد شده و سرد: ۵۰۰ گرم

آب یخ: ۱ لیوان

نمک ریز دانه: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پاستری برای کیک کدو حلوایی

 

طرز تهیه خمیر پاستری برای شیرینی پای کدو حلوایی و انواع کیک و شیرینی

 

خمیر پاستری یک خمیر ترد و لطیف برای درست کردن انواع تارت، پای و شیرینی محسوب می‌شود که شیرینی شما را ترد و لطیف‌تر می‌کند. برای تهیه خمیر پاستری ابتدا آرد را داخل یک سینی بریزید و آن را به صورت یک تپه دربیاورید. با نوک انگشت یک فرورفتگی در این تپه آرد درست کنید و تکه‌های کره خرد شده و نمک را داخل آن بریزید. آرد، کره و نمک را با هم مخلوط کنید و ورز دهید. وقتی که این مواد مقداری با هم ترکیب شدند، آب یخ را اضافه کنید و آن‌قدر ورز بدهید تا حالت خمیری و یکدست پیدا کند. یادتان باشد خمیر انواع پای را نباید زیاد ورز داد، همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافی است. خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال نگهدارید.

در خمیر پاستری، چون کره به صورت خرد شده اضافه می‌شود رگه‌های چربی دیده می‌شود و این نشانه بدی نیست. در مرحله بعد روی سینی مقداری آرد بپاشید و خمیری را که آماده کرده بودید روی سینی پهن کنید و با وردنه صاف کنید. ظرفی را که می‌خواهید پای را در آن درست کنید را با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید. خمیر را با احتیاط و حتی‌المقدور به وسیله وردنه به ظرفی که می‌خواهید پای را در آن درست کنید منتقل کنید و در ظرف پهن کنید. خمیر را تا بالای ظرف بکشید، با انگشت خوب به سطح ظرف بچسبانید و صاف کنید و قسمت‌های اضافی خمیر را با چاقو بگیرید.

 

احتمالا این مطالب هم برایتان جالب است:

طرز تهیه آسان پای هلو با خمیر پاستری+ طرز تهیه خمیر پاستری

طرز تهیه مرحله به مرحله قهوه ترک اصیل با کف مرغوب

 

طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی با شیر

 

طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر+ طرز تهیه خمیر پاستری شیرینی‌پزی

 

برای تهیه مواد روی خمیر پاستری برای کیک کدو حلوایی ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید. سپس شکر سفید و قهوه‌ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تخم‌مرغ و شکر با هم ترکیب شوند. سپس پوره کدو حلوایی، عصاره وانیل، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت باید یک مایه لطیف و یکدست داشته باشید.

نکته: برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را خوب بشورید و سپس به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. در یک قابلمه یک استکان آب بریزید و قطعات کدو حلوایی را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید کدو حلوایی روی شعله ملایم گاز نرم شود. وقتی که قسمت گوشتی و نارنجی کدو حلوایی نرم شد آن را آبکش کنید. صبر کنید تا تکه‌های کدو سرد شوند سپس با چاقو پوست کدوها را جدا کنید.

تکه‌های کدو حلوایی را در غذاساز بریزید و پوره کنید. آن‌قدر این کار را ادامه دهید که یک پوره صاف و لطیف به دست بیاورید. نکته مهم بعد از پوره کردن کدو حلوایی این است که حدود یک ساعت پوره را در یک پارچه تنظیف یا الک ریز بریزید تا آب اضافی پوره گرفته شود. حالا شیر و خامه قنادی را در مخلوط‌کن بریزید، بعد از چند دور زدن شیر و خامه، پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و باز هم میکس کنید. پوره کدو حلوایی خامه‌ای شما حاضر است.

 

 

طرز تهیه آسان تارت کیک کدو حلوایی با شیر+ طرز تهیه خمیر پاستری شیرینی‌پزی

 

مایه کیک کدو حلوایی را روی خمیر پاستری بریزید و به طور مساوی در تمام قسمت‌ها بمالید. فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید. بعد از گرم شدن فر، ظرف حاوی کیک کدو حلوایی را در قسمت وسط فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه درجه فر را کمتر کنید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا کیک کدو حلوایی پخته شود. در پایان زمان پخت نوک چنگال را در شیرینی فرو کنید اگر نوک چنگال تا ۵ سانتی‌متر خشک بود و خمیر به آن نچسبیده بود، کیک کدو حلوایی شما آماده است.

بعد از آماده شدن تارت کیک کدو حلوایی با شیر آن را در یک فضای خنک بگذارید (در فضای آشپزخانه یا اتاق خنک)، ۲ ساعت صبر کنید و سپس کیک را با یک چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش بزنید. در صورت تمایل روی کیک کدو حلوایی را با خامه دلخواه تزیین و میل کنید.

منبع: افق کوروش

انتهای پیام/1000

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار