دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
گزارش/ اختصاصی آوای خزر
جای خالی کارت شهروندی در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در پرداخت کرایه‌های تاکسی/زنگار فراموشی بر دستگاه‌های کارت خوان شهری در ساری
در حالی که کارت شهروندی این روز‌ها در ساری می‌توانست یکی از عوامل جلوگیری از انتقال ویروس کرونا محسوب شود این طرح به فراموشی سپرده شده است.
به گزارش آوای خزر، سوم دی ماه بود که در این رسانه از شکست پروژه کارت شهروندی در ساری گزارشی را انتشار دادیم.
این گزارش در ایامی منتشر شده بود که شاهد جولان آنفولانزا در استان مازندران بودیم و دست به دست شدن پول یکی از عوامل موثر در انتقال ویروس به ویژه ویروس‌های آنفولانز و کرونا است.
البته در زمان انتشار این خبر بحثی درباره فعالیت کرونا مطرح نبوده، اما شاهد مرگ و میر ناشی از آنفولانزا در سطح استان مازندران بودیم.
رانندگان تاکسی یکی از گروه‌های در معرض خطر در بحث انتقال پول هستند که پروژه کارت شهروندی و تکمیل آن می‌توانست ضمن حفظ سلامت این افراد، خطرات ناشی از انتقال ویروس به وسیله پول در سطح شهر ساری را کاهش داده و حتی به عنوان الگو برای سایر شهر‌های استان مورد استفاده قرار گیرد.
متولیان امر به جای پیگیری مطالب منتشر شده در این رسانه ترجیح دادند که سکوت کننده و امروز به مرحله‌ای رسیدیم که نیاز داریم متولیان امر در شهرداری ساری و تاکسی رانی با توجه به زیرساخت‌هایی که از گذشته وجود داشته نسبت به اجرای مجدد این طرح اقدام کنند.
با توجه به اطلاع رسانی و تبلیغات گسترده‌ای که در گذشته برای اجرای این پروژه شده بود و همچنین به واسطه نیازی که در حال حاضر احساس می‌شود، چرا متولیان امر به فکر احیا مجدد این پروژه نیستند؟
پروژه‌ای که زیرساخت‌های آن وجود دارد و هزینه‌ای که در مرکز استان برای آن انجام شده است. منهای هزینه، احساس نیازی که در حال حاضر وجود دارد به نظر می‌رسد که باید متولیان امر را برای راه اندازی مجدد آن ترغیب کند.
از طرفی مهمترین موضوع آماده بودن بستر فرهنگی برای اجرای این پروژه است که هم رانندگان تاکسی و هم مردم به لحاظ روانی به صورت ویژه از این طرح استقبال می‌کنند.
البته در اجرای این پروژه کم و کاستی‌ها هم وجود دارد که نیاز است متولیان امر زمینه رضایتمندی رانندگان تاکسی از تاخیر دیر هنگام در وصول مبالغ انتقال داده شده از سوی مسافران را فراهم کنند.
اجرای پروژه انتقال پول الکترونیکی در حمل و نقل شهری یکی از راه‌هایی است که در نهایت منجر به جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق تبادل مالی می‌شود که نفع آن در کاهش مراجعات مردم به مراکز درمانی مشخص می‌شود.
انتظار است شهرداری ساری با حساسیت بیشتری این پروژه را پیگیری و حتی به عنوان الگو در سایر شهر‌های استان و حتی کشور البته با رفع نواقص موجود پیگیری کند.
چه جای اینکه بر اساس برنامه‌های کلانی که در روز افتتاح این پروژه در استان دیده شده بود حتی قرار بود این کارت در سایر مراکز خرید شهرساری مورد استفاده قرار گیرد.
با توجه به مشکلات به وجود آمده ناشی از گسترش کرونا ویروس همین که به واسطه راه اندازی مجدد این پروژه جلوی انتقال ویروس از طریق پول نقد دربین بیش از دو هزار و پانصد راننده‌ی تاکسی و مسافران گرفته شود، این پروژه به هدف اصلی خویش رسیده است.

بیشتر بخوانید:

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار