دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰
رمانده انتظامی مازندران در بازدید از مرکز مشاوره آرامش:
فرمانده انتظامی مازندران در بازدید از مرکز مشاوره آرامش با اشاره به مصالحه ۸۲ درصدی پروند ه‌های ارجاعی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان و خواستار ارتقاء این عملکرد شدند و بر پیگیری‌های موثر بعد از صلح و سازش‌ها به منظور حصول نتیجه نهایی در پرونده‌های اختلاف خانوادگی از سوی کارشناسان مشاوره و مددکاری تاکید کرد.
به گزارش آوای خزر، سردارمرتضی میرزایی در بازدید از مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت مشاوره، گفت: نیروی انتظامی در دهه گذشته با اتخاذ رویکرد جامعه محوری و استفاده از تخصص‌های مختلف در حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی، روانشناسی و همچنین تعامل نزدیک با دانشگاه‌ها و مراکز علمی گام‌های مهم وموثری را در برقراری امنیت عمومی و آرامش روانی جامعه برداشته است.

فرمانده انتظامی استان مازندران، با اشاره به این که این رویکرد نتایج مطلوبی را برای پلیس به دنبال داشته است، تصریح کرد: بکارگیری مولفه‌های جامعه محوری پلیس منجر صرف کمترین هزینه با بیشترین بازدهی و عملکرد برای پلیس شده است.

وی یکی دیگر از ثمرات این رویکرد را افزایش سرمایه اجتماعی پلیس برشمرد و با شاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای به عنوان یکی از موثرترین اقدامات نیروی انتظامی در دهه اخیر، اظهار داشت: ارائه خدمات مشاوره‌ای توسط افراد متخصص و آموزش دیده می‌تواند تاثیر عمیقی بر افراد، خانواده‌ها و بطور کل بر سلامت جامعه داشته باشد.

سردار میرزایی همچنین تصریح کرد: در واقع مشاوره به افراد کمک می‌کند تا در موقعیت‌های دشوار زندگی مانند طلاق، استرس، مرگ عزیزان، انتخاب همسر و مواجهه با مشکلات و ... بتواند بحران‌ها را مدیریت کرده و بهترین تصمیم را انتخاب کنند.

میرزایی با تاکید بر آموزش اقشار مختلف جامعه قبل از این که افراد دچار مشکل شوند با آموزش مهارت‌های زندگی به آنان، گفت: عملکرد مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها و مرکز مشاوره در استان موجب ایجاد صلح و سازش بین خانواده‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه و در نهایت کاهش بار قضایی وانتظامی می‌شود.

وی با اشاره به مصالحه ۸۲ درصدی پروند ه‌های ارجاعی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان و خواستار ارتقاء این عملکرد شدند و بر پیگیری‌های موثر بعد از صلح و سازش‌ها به منظور حصول نتیجه نهایی در پرونده‌های اختلاف خانوادگی از سوی کارشناسان مشاوره و مددکاری تاکید کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۰
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار