دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۵۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۱

به گزارش آوای خزر، دیلی‌میل در گزارشی مصور از این تحقیق به نقل از دکتر لوهانی نور نوشت: نحوه‌ای که راننده دست خود را روی فرمان قرار می‌دهد می‌تواند شرایط روحی او و شخصیتش را نمایان کند.

او در عین حال خاطرنشان کرد: ما انسان‌ها معمولاً تحت تاثیر شرایط پیرامونی خود قرار می‌گیریم و شبیه یکدیگر نیستیم. در واقع ما همواره در هر موقعیتی تلاش می‌کنیم شخصیت خود را بازسازی کنیم.

برخی از روش‌های قرار گرفتن دست و تحلیل شخصیت افراد از نگاه این پژوهشگر چنین است:

شکل ۱۰ و ۱۰ دقیقه

این همان روشی است که مربیان آموزشگاه‌های رانندگی به هنرآموزان آموزش می‌دهند. معمولاً اشخاصی از این روش استفاده می‌کنند که کمال‌گرا هستند، به جزئیات توجه می‌کنند و همه چیز را به طور ایده‌آل انجام می‌دهند.

روش ساده: دست راست زیر فرمان قرار می‌گیرد

بیانگر سادگی است؛ فردی که این روش را به کار می‌گیرد به استفاده حداقلی از منابع تمایل دارد، معمولاً دوستان زیادی ندارد و مایل به زیاده‌گویی هم نیست. این فرد معمولاً از واژه‌های صریح برای بازگو کردن احساس خود استفاده می‌کند.

۲ دست زیر فرمان

کسانی که از این روش استفاده می‌کنند دارای شخصیت رهبری بوده و ظرفیت قاطعیت را دارند. اعتماد به نفس بالایی دارند و معمولاً دیگران برای مشورت به آنها مراجعه می‌کنند. آنها زمان طولانی‌تری را صرف یافتن شریک زندگی خود می‌کنند.

۲ دست زیر فرمان، کف دست به سمت بالا

معمولاً این مدل را اشخاصی به کار می‌برند که شخصیت حمایتگر دارند و حامی دوست و افراد خانواده محسوب می‌شوند. آنها هر دستاوردی را که محقق می‌شود مایه افتخار می‌دانند. این افراد شنونده خوبی هستند، شخصیت مثبت‌گرایی داشته و ابتکار عمل دارند. از همین رو این افراد از اولین کسانی هستند که دیگران به آنها برای حمایت و مشورت مراجعه می‌کنند.

یک دست در بالای فرمان

اگر شما جزو کسانی هستید که از این روش در رانندگی کردن استفاده می‌کنند، باید گفت شما شخصیتی آرام دارید که تمایل به آرامش دارد، چندان زندگی را جدی نمی‌گیرید و حتی در شرایط سخت هم احساس استرس نمی‌کنید.

یک دست در وسط فرمان

استفاده از این روش بیانگر شخصیت ماجراجوی فرد است، این فرد به دنبال هیجان است تا مردم حسرت زندگی و راحتی‌اش را بخورند.

۲ دست در وسط فرمان

اگر از چنین روشی در رانندگی استفاده می‌کنید، شخصیت دیپلماتی دارید و معمولاً از کشمکش‌ها و منازعات دوری می‌کنید. افرادی که به این شکل رانندگی می‌کنند عموماً بیشتر از دیگران راه را برای بقیه راننده‌ها باز می‌کنند و در زمان وقوع اختلاف نقش میانجی را ایفا می‌کنند.

محکم گرفتن فرمان خودرو 

اگر کسی فرمان را به این شکل گرفت روشن است که دچار استرس است و همواره احساس نگرانی می‌کند، اما این کار همیشه هم بد نیست چون بیانگر آن است که فرد شخصیت بسیار دقیقی دارد و سعی می‌کند از صحیح بودن رفتارش اطمینان حاصل کند.

کف دست روی مرکز فرمان

چنین فردی سلطه‌گراست و سرش بسیار شلوغ است. او برای دیگران وقت ندارد و زمان مناسبی هم برای حل مشکلات خود اختصاص نمی‌دهد، در عین حال اطرافیان جرات و شهامتش را در رسیدن به موفقیت می‌ستایند و به او در انجام وظایف دشوار تکیه می‌کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها