دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
مدیر کل دامپزشکی مازندران از پلمپ دو فست فود غیر مجاز که بنا داشتند گوشت‌های غیر مجاز را به خُورد مردم دهند خبر داد.

 به گزارش آوای خزر، سید حسین رضوانی،از پلمب دو فستفود معروف ساری به دلیل عرضه گوشت غیرمجاز خبر داد و اظهار کرد: بر حسب گزارش‌های از شبکه بهداشت شهرستان ساری مبنی بر استفاده یک آشپزخانه مرکزی از گوشت‌های غیرمجاز و غیربهداشتی، بازرسان بهداشتی دامپزشکی ساری به محل اعزام و با مشاهده لاشه‌های غیرمجازی که به‌صورت خارج از شبکه توزیع تهیه شده بودند، محموله را ضبط و اقدامات قانونی لازم را انجام دادند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران، خاطر نشان کرد: نظر به شواهد و قرائن موجود و به استناد اظهارات متصدی واحد مقرر بود لاشه‌ها برای مصرف به دو واحد فستفود در ساری منتقل شوند که با بررسی به‌عمل آمده و با حکم و دستور صریح دادستان شهرستان ساری این دو واحد نیز توسط دامپزشکی ساری و با همکاری شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شده و پرونده قضایی برای متصدیان این دو واحد صنفی تشکیل شده است.

رضوانی از مردم درخواست کرد: مردم در شرایط کرونایی در صورت استفاده موادغذایی از رستوران‌ها و آشپزخانه‌های مرکزی که به‌صورت بیرون بر فعالیت دارند، از سلامت و بهداشتی بودن آن اطمینان حاصل کنند.

وی ضمن هشدار به متخلفان بهداشتی که به‌خاطر سواستفاده و سودجویی بیشتر سلامت مردم را با استفاده از مواد پروتئینی غیرمجاز، بی‌کیفیت و غیربهداشتی تهدید می‌کنند، گفت: مردم تخلفات بهداشتی را به شماره ۱۵۱۲ گزارش دهند.

 

 بر حسب قوانین و مقررات،نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از قبیل انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، لبنیات از جمله وظایف دامپزشکی بوده و در صورت فرآوری و تبدیل، شبکه بهداشت و درمان بر عرضه بهداشتی آن نظارت می‌کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها