دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۱۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
شخصیت واقعی زن در جامعه یکی از معارفی است که می‌توان با مطالعه دقیق به ابعاد آن دست یافت.

اَلسَّلامُ عَلَیکَ اَیَّتُهَاالطّاهِرَةُ الْحَمیدَةُ الْبَرَّةُ الرَّشیدَةُ، التَقِیَّةُ الرِّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ

سلام بر تو ای پاک سرشت و پاک روش، ای ستوده، ای نیکوکار، ای بانوی رشد یافته و و پاک و پاکیزه، ای بانوی شایسته و پسندیده. انوارالمشعشین، ج ۱، ص ۲۱۱
در این فراز به هشت لقب از القاب حضرت معصومه(س) تصریح شده که هر کدام بیانگر یکی از ابعاد وجودی و ارزشهای والای زندگی درخشان او است.

هر یک از این القاب و صفات، ما را به مقامهای عالی و درجات ممتاز معنوی او رهنمون می‏سازد. شخصیتی که همه ابعاد، روش، منش، فکر و عمل او بر اساس پاکی، صداقت، شایستگی، تفکر و رشد دینی و عرفانی و مورد پسند خدا و رسول و امامان پی ریزی شده بود و در ایشان صفاتی متجلّی گردید که پیام‏آور مقام عصمت و طهارت اوست و هر یک چون آیینه نشان دهنده جمال و کمال ایشان است.

حضرت معصومه(س) الگویی ارزشمند در کسب علم و معرفت و اخلاق برای جوانان به ویژه بانوان و دختران است.
اگر بسیاری از ابعاد شخصیتی حضرت معصومه(س) را به جهان معرفی کنیم جوانان می‌توانند مسیر زندگی را متناسب با شیوه‌های عالی زندگی دنبال کنند. در این باره شخصیت واقعی زن در جامعه یکی از معارفی است که می‌توان با مطالعه دقیق به ابعاد آن دست یافت.

ایشان الگوئی علمی و معرفتی و نظری و اخلاقی در جامعه است این بانوی بزرگ اسلامی در غیاب موسی ابن جعفر(ع) پاسخگوی سوالات و شبهات فراوانی بود. اما شخصیت علمی حضرت معصومه (س) مورد غفلت قرار گرفته است.

وجود حضرت معصومه(س) در قم، فرصتی ارزشمند در تبیین معارف و کسب علوم دینی و جذب عالمان از سراسر جهان بود و قم به محور و مرکزی مهم در نشر معارف مبدل شد و برکات زیادی را به همراه داشت.

نیاز امروز جوانان ما علم و معرفت و عمل در کنار هم است و شخصیت بزرگان دین می تواند مسیری مشخص فراروی جامعه در این خصوص قرار دهد.
یکی از نیازهای مهم جامعه ما گسترش فرهنگ پاکدامنی، عفاف و تقوا است تا به سعادت دست یافت و حضرت معصومه(س) در این راه نیز می تواند الگویی ارزشمند قرار بگیرد.

برخی تصور می کنند که اسلام سنخیتی با علم‌جویی و کمال بانوان در عرصه‌های اجتماعی ندارد، در حالی که علم سرشار و معرفت و دانش این بانو و فرصت های تبلیغاتی و روشنگری ایشان نشان می دهد که اسلام توجه ویژه‌ای به حضور زنان و دختران در عرصه اجتماعی به همراه حفظ شخصیت و پایبندی به عفاف می‌دهد.
امید است دختران ما با چنین شناختی از سیره علمی و عملی و اخلاقی حضرت معصومه(س) راه خود را بشناسند و در کسب معرفت تلاش کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار