دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۸۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
با دستور ویژه رئیس کل دادگستری استان مازندران انجام شد:
اجرای حکم رفع تصرف و اعاده به وضع سابق تالاب نفتی ساری (فرح آباد)
امروز با حضور دادستان مرکز استان ومسئولان متولی رفع تصرف و اعاده به وضع سابق تالاب نفتی ساری آغاز شد.

اجرای حکم رفع تصرف و اعاده به وضع سابق تالاب نفتی ساری (فرح آباد)

به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران؛ با دستور ویژه رئیس کل دادگستری استان مازندران، کریمی دادستان مرکز استان به این مساله ورود کرد وبعد ازبرگزاری جلسات مشترک با مسئولان محیط زیست، آب منطقه‌ای وسایر مسئولان مرتبط، امروز درمحل تالاب حضور یافت ودستور رفع تصرف و اعاده به وضع سابق تالاب نفتی ساری صادر واقدام آغازشد.


دادستان مرکز استان در حاشیه بازدید و حضور خود گفت: مسئولینی که به ارائه خدمات درخارج ازبافت اقدام کردند تحت تعقیب قانونی قرارخواهند گرفت.


کریمی افزود: تعداد بنا‌های ایجاد شده زیاد نبوده و در حد دیوارکشی بوده که طبق قانون قلع وقمع و رفع تصرف و اعاده به وضع سابق خواهد شد.


وی ادامه داد: مقرر شد محیط زیست طرحی برای احیای بخش‌هایی که با غفلت مسئولان مورد تصرف یا تغییر کاربری قرارگرفت احیا وبه وضع سابق بازگرداند.


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اظهار داشت: اگر اعلام بموقع خبرنگاران و اصحاب رسانه در خصوص تخریب محیط زیست و تجاوز به اراضی ملی و انفال نبود قطعا شاهد ساخت وساز‌های غیرمجاز در این منطقه وتخریب غیر قابل جبران محیط زیست بودیم که با دستورات بموقع و تاکید رئیس کل محترم دادگستری استان اقدامات لازم قانونی جهت گسترده شدن این تصرفات و همچنین اعاده به وضع سابق برداشته شد.


دادستان مرکز استان بابیان اینکه از منظر آسیب‌شناسی هرگونه اجرای حکم قضایی بازگشت وضع به حالت سابق، علاوه بر تثبیت وضع مطلوب آثار طبیعی، گام موثری در زمینه پیشگیری از تکرار موارد مشابه بوده و نشانگر این امر است که در هیچ مرحله‌ای از فعالیت غیرمجاز حاشیه امنیت برای متخلفین وجود نخواهد داشت و این اقدام قانونی آن‌ها هزینه‌های گزافی را برای متعدیان به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/۱۰۰۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابراهیم زنگنه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۱
0
0
تا آنجاکه شخصاً به خاطر دارم،
از اواسط دهه 60
طول و عرض تالاب مذکور در امتداد رودخانه و از فاصله 2000 متر مانده به ساحل آغاز و تا حدود 100 متر تا محل تلاقی رودخانه به دریا منتهی می شد ...
طبیعتی بسیار زنده و پویا از آبزیان، پرندگان محلی و مهاجر را در دل خود جای داده بود،  به واسطه وجود آن اکوسیستم منطقه ای سالیان متمادی نفس می کشید.

اما از مدتها قبل و از زمان اجرای پروژه ساخت سد شهید رجایی ، تالاب، تبدیل به مرداب و به مرور زمان با تخلیه نخاله های ساختمانی و تخلیه فاضلاب و پسماندها، از حالت مرداب گونه به خشکی گرایید و بخش باقی مانده به گنداب تبدیل شد ...

اواخر دهه 80 فراخوان ارائه طرح سالم سازی داده شد و طی مناقصه ای در اختیار شرکت تعاونی دریادلان قرار گرفت تا آنجا را از نابسامانی (که معضلی برای منطقه شده بود خارج نماید) ..

شرکت مذکور با صرف هزینه گزاف ضمن گندزدایی و زیباسازی، طرح گردشگری را در دستورکار قرار داد:

» پرورش ماهی به منظور منطقه ورزشی ماهیگیری
» قایق پدالو
» جت اسکی
» اسکله تفریحی
» کافه پذیرایی اغذیه محلی
اقامتگاه های کوتاه مدت برای خانواده ها
و ...

هدف از اجرای این طرح، بهره برداری چند دهه ای آن برای مجری در نظر گرفته شده بود،
لیکن همزمان با اجرای این پروژه،
طرح ساحل سالم و پارک پاک در دستورکار وزارت کشور قرار گرفت و استانداری مازندران در کنار بسیج سازندگی مجری پیاده سازی پروژه‌ای عظیم در ساحل شدند.

سالیان سال است که اجرای هر دو طرح فوق با مشکلات عدیده ای مواجه گشت که بخشی از آنها وجود معارضین محلی بوده اند که اغلب در سالهای متمادی در آنجا فعالیت های محلی داشته اند و به نوعی خود را دارای مالکیت محلی می دانند ... 

به عنوان مثال :

» اسکله رستورانی که در ساحل فرح آباد تا عمق صد متری در دریا قرار دارد

» اعیان هایی که به صورت قارچ گونه در ساحل اجاره داده می شوند

» ادعاهایی که بر املاک ساحلی وجود دارد، از جمله ساختمان اسکلت بتنی که سالها است رخ می نماید و یا ادعاهایی که بر بخش هایی از تالاب که خشک شده است مطرح شد.

در بسیاری از این دست موضوعات، اهالی محلی منطقه و برخی اوقات و بواسطه سرمایه گذاران غیر محلی مدعی هستند و گاهی قوانین در این عرصه، تحت الشعاع نفوذ ذینفعان محلی و گاهی تحت تأثیر عدم توانایی اجرای مقررات توسط مسئولین محلی قرار داشته است.

همانطور که عرض کردم، موضوع به این سادگی ها نیست و هر دست اندازی ای در اکوسیستم، موجب تغییرات اقلیمی اثر گذار بر همه شئون زیست محیطی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و در امتداد آن قوانین هم تحت تأثیر تغییرات قرار می گیرند.
اینجا است که باید ضمن صداقت و شفافیت به ارزیابی عمیق بپردازیم، به متخصصین بی طرف مراجعه نماییم، ریشه عوامل را کشف نماییم تا دچار برداشت و انتخاب اشتباه نشویم، ساده انگارانه طرح مسئله نکنیم و در میان تصمیمات و اقداماتی که می توان انجام داد بهترین را برگزینیم، اینگونه است که جایی برای ابهام، شایعه سازی و انحراف افکار عمومی باقی نمی ماند و با تدبیر از هر تجربه ای، درسی برای تصمیم گیری های کلان و خرد خواهیم گرفت.

» ابراهیم زنگنه
*مرکز رسانه ای دیدبان انقلاب*
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها