دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۴
خرابی فیلتر‌های هوا و سنسور‌های اکسیژن ، اصلی‌ترین دلیل افزایش مصرف سوخت خودرو است.

بررسی علت افزایش مصرف سوخت خودروبه گزارش آوای خزر، برای بسیاری از رانندگان پیش آمده که حین رانندگی متوجه افزایش مصرف بیش از حد سوخت خودرو شوند؛ مشکلی که با توجه به هزینه بالای بنزین، نه تنها اهمیت بیشتری پیدا کرده بلکه می‌تواند اخطاری برای رانندگان در خصوص ایرادات فنی خودرو باشد. یا زمان‌هایی پیش آمده است که بنزین می‌زنید، ولی بعد از گذشت مسافت‌هایی نه چنداد زیاد احساس می‌کنید سرعت پایین آمدن عقربه آمپر بنزین افزایش یافته است، عجیب است برایتان، ولی دلیلی برای آن ندارید.

به گفته تعمیرکاران خودرو دلایل متعددی می‌تواند سبب به‌وجود آمدن این مشکل شود. در این مطلب قصد داریم نگاهی به برخی از دلایل بالارفتن مصرف سوخت در خودرو بیندازیم که با رفع این مشکلات می‌توان مصرف سوخت خودرو را کاهش داد. یکی از دلایلی که باعث افزایش مصرف سوخت می‌شود باز نشدن دریچه ساسات است؛ اگر دریچه ساسات باز نشود یا با سرعت کافی باز نشود، مصرف سوخت افزایش پیدا می‌کند. همچنین خرابی فیلتر‌های هوا و سنسور‌های اکسیژن را می‌توان اصلی‌ترین دلیل افزایش مصرف سوخت خودرو به شمار آورد. تعمیرکاران خودرو همیشه تاکید می‌کنند رانندگان باید فیلتر‌های هوا خودرو را تمیز نگه دارند؛ تاثیر تمیزی فیلتر‌ها در مصرف سوخت یکی ازمهم‌ترین آن‌ها است.

بررسی علت افزایش مصرف سوخت خودرو

درصورت کثیفی یا رسوب گرفتگی فیلترها، هوای کمتر‌ی از طریق آن‌ها وارد محفظه احتراق موتور شده و به دنبال آن موتوربرای تامین نیروی لازم جهت حرکت متحمل فشاربیشتری خواهد شد. از دیگر دلایل می‌توان به پایین بودن سطح شناور کاربراتور اشاره کرد. ممکن است سوزن ژیلگور یا پیستون کمکی بنزین در وضعیت عملکرد گیر کرده باشد که در نتیجه سوخت اضافی مصرف می‌شود. برخی تعمیرکاران خودرو معتقد هستند فرسوده شدن ژیگول‌ها یا به اصطلاح گشاد شدن آن‌ها باعث افزایش مصرف سوخت می‌شود که کاربراتور را باید تعمیر یا تعویض کرد. همچنین ممکن است سوخت پاش‌ها نشت می‌کنند یا فشار ریل سوخت در خودرو‌های انژکتوری بیش از حد بالا باشد. هیچ وقت فراموش نکنید که کیفیت بنزین تولید شده در کشور دایما در حال تغییر می‌باشد و ضعیف بودن کیفیت بنزین هم در بالا رفتن مصرف سوخت کاملا تاثیر دارد. در پایان در مورد دلایل بالارفتن مصرف سوخت باید بگوییم برخی از مشکلات مانند تنظیم باد لاستیک‌ها یا تعویض آن‌ها، کنارگذاشتن عادات بد دررانندگی، استفاده از سوخت باکیفیت، روغن موتورمناسب واستفاده از دنده‌ی درست ازمواردی هستند که به راحتی می‌توانید به آن‌ها رسیدگی کنید و به دنبال آن رانندگی ایمن‌تر و به‌صرفه‌تری را تجربه کنید.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها