دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
خورش سبزی فسنجان یکی از انواع خورشت‌های سنتی ایرانی می‌باشد که بیشتر در شمال کشور گیلان و لاهیجان تهیه می‌شود و کمی با فسنجان خودمان متفاوت است، ولی با طعم و مزه فوق العاده که می‌تواند رقیب خوبی برای فسنجان باشد.

آوای خزر/ اما شاید مهم‌ترین قسمت این خورش سبزی آن است که باید از سبزی‌های معطر گیلانی استفاده کنید البته امروزه از فروشگاه اینترنتی به راحتی می‌توانید این سبزی را تهیه کنید و یا سبزی معطر دلخواه را جایگزین کنید، ولی طعم آن با سبزی چوچاق و کوتکوتو بسیار جذاب‌تر می‌شود. شما می‌توانید داخل خورش سبزی فسنجان از مرغ تکه‌ای یا گوشت قلقلی استفاده کنید و بنا به ذائقه خود میزان ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. امروز در پارسی دی خورش سبزی فسنجان با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

خورش سبزی فسنجان شمالی با مرغ و سبزی معطر

مواد لازم برای تهیه خورش سبزی فسنجان

مرغ یا اردک ۴ تکه
گردو آسیاب شده ۴۰۰ گرم
رب انار ترش ۱ ق غذا خوری
رب آلوچه ۱ ق غذا خوری
سبزی معطر (چوچاق، خالی‌واش، نعنا، گشنیز، تره) جمعا ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
بادمجان ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی و تفت دادن گردو

ابتدا گردو‌ها را داخل آسیاب ریخته و آن قدر بزنید تا کاملا به روغن افتاده له شوند سپس داخل یک گمج یا ظرف خورش بریزید و کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم: افزودن رب

در ادامه رب آلوچه را نیز اضافه کنید و تفت دهید وقتی رب آلوچه خوب تفت خورد رب انار ترش را بهش اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد کمی زردچوبه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا یکدست شود سپس به آن آب سرد اضافه کنید باید در حدی آب اضافه کنید که زمانی که مرغ را اضافه می‌کنید روی مرغ‌ها را بپوشاند سپس درب گمج را قرار دهید و بگذارید تا گردو‌ها پخته شوند.

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ

در ادامه تکه‌های مرغ را داخل تابه با کمی روغن خوب سرخ کنید سپس به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و از تابه خارج کنید سپس در ادامه سبزی فسنجان را خرد کنید سپس داخل تابه با کمی روغن تفت دهید سپس سیر را رنده کنید به آن اضافه کنید و تفت دهید و بعد رب را نیز افزوده و هم بزنید و در انتها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت خورش سبزی فسنجان

بعد از دو ساعت پخت گردو‌ها به آن سبزی‌ها را اضافه کنید و بگذارید تا سبزی و گردو‌ها پخته شوند بعد از ۳۰ دقیقه مرغ‌ها را اضافه کنید و بگذارید تا مرغ پخته شود سپس به همراه برنج میل کنید نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه خورش سبزی فسنجان با مرغ

در بین پخت حتما خورش را هم بزنید تا گردو ته نگیرد.
اگر آب خورش کم شد از چند قطعه یخ استفاده کنید.
سبزی فسنجان را به صورت خرد شده می‌توانید تهیه کنید.
گمج ظرف سفالی می‌باشد که در آن خورشت تهیه می‌شود./برترین ها

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار